18 Aralık 2011 Pazar

SOLE ORGANİC 'DEN 2 KİŞİYE HEDİYE VAR..

katılmak için;

http://derinceece.blogspot.com/2011/12/sole-organic-den-2-kisiye-hediye-var.html


SOLE ORGANİC'TE ADINDANDA ANLAŞILACAĞI GİBİ HİÇBİR KATKI MADDESİ BULUNMAYAN YAN ETKİSİ OLMAYAN ORGANİK ÜRÜNLERİ BULABİLİRSİNİZ.SİTEMİZİ GİRİP İNCELEDİĞİNİZDE GÖRECEKSİNİZ Kİ ANNE VE BEBEKTEN VÜCUT BAKIM ÜRÜNLERİNE,SAÇ BAKIMINDAN MAKYAJ ÜRÜNLERİNE,ORGANİK İÇECEKLERDEN GÜNEŞ BAKIM ÜRÜNLERİNE KADAR BİR ÇOK ÜRÜNÜ BULMANIZ MÜMKÜN.

SOLE ORGANİC KENDİSİNİ ŞÖYLE İFADE ETMİŞ TÜKETİCİLERİNE;


Aslında bir mühendisim. Anne olduktan sonra kendinden daha değerli bir varlığa sahip olmanın sorumluluğu ile onu gelişimini etkileyebilecek her şeyin en zararsızıyla koruma büyütme arayışı içine girdim. Onun için her zaman, acımasızca doğaya müdahale etmeyen ellerden geçen ürünleri tercih ettim. Zaten havayı soluduğumuz her an, kontrol edemediğimiz birçok çevresel zararlı etkinin tehdidi altındayız. En azından kontrol edebildiklerimin seçiminde doğru karar vermem gerektiğine inandım. Emek vererek araştırdım, güvenliyse tercih ettim, fayda gördüysem tavsiye ettim, hediye ettim. Aynı bir gün tesadüfen tanıştığım içeriği organik balmumu ve organik zeytinyağından oluşan yenilebilecek kadar güvenli, etik ellerde yapılmış olan kremler ve el yapımı sabunlar gibi.

Adını güneşten alan Sole Organic çatısı altındaki tüm ürünlerin tamamının içeriği, güneşle dengesini koruyan doğanın güvencesi altındadır. Kozmetik sektöründe kullanılan, gözeneklerinizden hızla sızarak sağlığınızı tehdit edebilecek petrol türevi, vazelin, paraben, parafin, suni renklendirici, parfüm içermez. Ürün ambalajları etiketleri dahil olmak üzere doğaya geri dönüşümlüdür
Ürünlerin her biri, farklı coğrafyalarda yaşayan medeniyetlerin, kültürlerin nesiller boyu aktarılmış güzellik ve sağlık reçetelerinin senteziyle oluşturulmuştur. Tüm ürünler kendi içerikleri doğrultusunda yenileyici, canlandırıcı, koruyucu, yaşlanma karşıtı özellikleri dışında ayrı ayrı şifa özelliklerine de sahiptir. Organik tarım ürünlerinden üretimlerinin yapıldığına dair üniversite testleri ve sertifikaları bulunmaktadır.
Sole Organic bir çocuğu geleceğe hazırlarken doğdu. Geleceğe sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Bu bilinçle hareket eden toplumlar geleceğe sağlıklı düşünen, sağlıklı yaşayan, güvenen nesiller aktarırlar.
Doğaya güvenin..
Sole Organic

Kampanyamız sonunda şartları yerine getiren 2 kişi aşağıda linkini vereceğim ürünlerin sahibi olacak

detaylı incelemek için size sitemizi incelemenizi tavsiye ederim
Sitemizin facebook sayfasını beğenerek üye olan kişilerin hesabına 60tl üzeri alışverişlerde kullanılmak üzere alışveriş puanı kazanacaktır bilginize..
Gelelim bu güzel iki ürünü kazanma hakkı için şartlarımıza;
-Sitemize üye olun,
-Facebook sayfalarını beğenin,
-Twitter'den takibe alın,
-Kampanyamızı blog,facebook,twitter gibi herhangi bir sosyal paylaşım platformunda duyurun
Tüm katılımcılara bol şans..
Kampanya aktılım tarih aralığı 15-29 aralık tır
Facebook yorum eklentisi görülmediğinde lütfen sayfayı yenileyiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder