10 Aralık 2011 Cumartesi

Keramika Seramik ile Yeni Yıl Etkinliğimiz

KATILIM İÇİN;

http://masumkedi87.blogspot.com/2011/12/keramika-seramik-ile-yeni-yl.html
Keramika Seramik ile mutfaklarınız yeni yılda da rengarenk olsun diye yeni yıl etkinliğimiz başlıyor. Kahvaltı ederken, çay - kahvenizi içerken, misafirlerinize ikramda bulunurken hayatınıza renk katan bu ürünleri kullanmak istemez misizin?
Keramika Seramik
Keramika Seramik, 1972 yılından beri madencilik alanında faaliyet gösteren Ünsa Madencilik Turizm, Enerji, Seramik, Orman Ürünleri, Elektrik Üretim San ve Tic. A.Ş tarafından kurulmuştur.

Keramika, Türkiye’de seramikten mamul renkli mutfak araç gereçleri üreten başlıca firmalarından biri olarak, sektöre MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİYORUZ sloganıyla girmiştir. Model, tasarım özellikle renkleri ile dikkat çeken KERAMİKA rengarenk ürünleri ve kalitesiyle birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Ürünlerinde İSO 9001; 2008 standartlarına sahip olan firmamız, müşteri mennuniyetine ve kaliteye önem vererek ihracat payındaki çıtasını yükseltmeyi hedeflemektedir. Bunun için sürekli arge çalışmaları yaparak, gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlara katılarak kalitesini ve iddialı ürünleri ile yeni müşterilere ulaşmayı hedeflemektedir. Bu uğurda açtığımız Kütahya Outlet, Kütahya Otogar, Eskişehir Cengiz Topel Caddesi, Balıkesir Susurluk Outlet, Bursa Haşim İşcan caddesindeki ve Bandırma Liman AVM’deki Mağazalarımızla müşteri taleplerini yakından tanıma fırsatı bulmuştur.
Seramiğin yaşam coğrafyası Kütahya’da, seramikten sofra eşyası renkli ürünlerde kaliteden ödün vermeden sektöründeki yenilikleri yakalayan, çağdaş çizgi ve modaya uygun güçlü tasarım ve ekibiyle çevreye saygılı en iyi üretimi yapmak şirketimizin stratejik hedeflerin başında gelmektedir. Keramika, renkli ürünleriyle ve farklı dizaynları ile mutfaklarınıza renk katmaya devam edecektir. Keramika’yı daha fazla tanımak için sizi http://www.keramika.com.tr/index1.html adresine davet ediyoruz…Şimdi bu renkli ürünleri inceleyelim :)




Ve Hediyemiz:

1 izleyicimize STRAWBERRY 34 PARCA KAHVALTI TAKIMI. Bu kahvaltı takımı belki de sizin olacak. E hadi şartlara bakalım :)




Katılım Şartları:
-Etkinliğimizi blog ya da facebook’ta paylaşmak.(Görsel ile beraber tanıtım yapılmalı)
-
Keramika Facebook sayfasını beğenmek.
-Facebookta etkinlik görselini kampanya sonlanana kadar profil fotoğrafı yapmanız.(Mecburi değildir ancak yapanlar +1 çekiliş hakkı kazanır)
-Facebook’ta
Keramika Web Sitesindeki ürünlerden birinin görselini paylaşmak.
-Ad-Soyad, mail adresiniz ve paylaşım linkleriniz ile buraya yorum bırakmak.

Etkinliğimiz 9-23 Aralık 2011 tarihleri arasında devam edecektir. Kargo ücreti Keramika Seramik’e aittir. Bu güzel hediye için
Keramika Seramik ve Tuğba Hanım’a teşekkür ederim. Herkese bol şanslar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder