20 Aralık 2011 Salı

Çikolata Sepeti'nden 3 Kişiye 50'şer TL'lik Para Puan

KATILMAK İÇİN;

http://www.yeteneksizin.com/2011/12/cikolata-sepetinden-3-kisiye-50ser.html?spref=tw


Türkiye'nin en büyük çikolata mağazası Çikolata Sepeti geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de müşterilerine jest yapmaya devam ediyor! "Yeni yıla tatlı yiyelim; tatlı girelim" mantığıyla yola çıkıp takipçilerine bizler aracılığıyla 50 TL'lik para puan dağıtıyor.


Yarışma detaylarına geçmeden önce; Çikolata Sepeti hakkında özellikle belirtmek istediklerimi sizlere aktarıyorum.

Çikolata Sepeti Türkiye'nin her yerine gönderim yapabiliyor. Hızlı, güvenilir ve ulaşılması kolay olmasının yanısıra; Çikolata Sepeti'nde fiyat aralığı 6,00 TL - 150,00 TL arasında değişmekte. Yani 6,00 TL'lik bir ürün de alma şansınız var, 150,00 TL'lik de. Sadece bununla da kalmıyor, yerli ve uluslararası bir çok markayı da bünyesinde barındırıyor.


Çikolata Sepeti; Çikolata dünyasının önde gelen markalarından; Tatlı Harfler, Çikolata CO, Lindt, Lovells, Günlük Kahve, Dabaco Elmaçi, Bonaise, ChocChic - Konuşan Çikolatalar, Anthon Berg, Valonia, Guylian, Metto Şeker, Silver Crane, Mild,Taxim Çikolatası, Doctor Chocolate, Pepperidge Farm, Chocoflora gibi en kaliteli markaları da bünyesinde bulunduruyor. Yani Belçika'dan dayımlar gelsin de; ithal çikolata tadına varalım hikayesi artık tarihe karıştı .) Canınız ne çekerse Çikolata Sepeti'ne bir tık .)

Ayrıca; Çikolata Sepeti'nde alışveriş yaptığınız zaman gönderim esnasında hediye olduğunu belirttiğiniz durumda hediye paketi için ekstra bir ücret ödemezsiniz.


Butik çikolata çeşitleri ile özel günlerin vazgeçilmez markası olan Çikolata Sepeti'nin her geçen gün bünyesine katılan yeni markalarıyla da tadına doyum olmuyor. Kısaca özel günlerde gün bazlı ürün seçenekleri de mevcut. Özellikle Çikolata Sepeti'nin yılbaşı kategorisine göz gezdirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Yalnız sitede gezinirken mutlaka yanınıza peçete alın! Malum salyalarınız akabilir .)

Kampanyamızda Çikolata Sepeti'nden 3 Kişiye 50'şer TL'lik Para Puan hediye edilecek.

Bunun için yapmanız gerekenler:

1) Çikolata Sepeti'ne üye olmanız şart!

Malum kazanan siz olursanız 50 TL'lik para puanınız; siteye kayıt olduğunuz ad/soyad neyse o hesaba yüklenecek.

Ayrıca işin güzel yanı para puanınızı bir defada kullanmak zorunda da değilsiniz. Süre ve fiyat sınırı yok. Yani 10 TL'lik 5 ürün de alabilirsiniz, bir defada 50 TL'lik bir ürün de alabilirsiniz veya 70 TL'lik bir ürün alıp 50 TL'sini para puanınızdan kullanıp 20 TL'sini siz karşılayabilirsiniz. Keyfiniz bilir .) Size kalmış!

2) Çikolata Sepeti'nin Facebook sayfasını beğenmeniz;

Çikolata Sepeti site linkini veya Facebook sayfasını, Facebook
duvarlarınızda paylaşmanız;

3) Çikolata Sepeti'nin Twitter hesabını takibe almanız.

4) Son olarak bu yazıma "İşlem Tamam" şeklinde yorum bırakmanız gerekmektedir.

Yalnız yorum yazarken dikkat edin; yorumu yazdığınız rumuzla birlikte e-posta adresi belirtmeyi unutmayın. Kazananları açıkladığımız durumda sizlere; beyan ettiğiniz e-posta adreslerinden ulaşıp, Çikolata Sepeti'ne kayıt olduğunuz kullanıcı ad/soyad/adres bilgilerinizi isteyeceğiz. E-postaya geri döndüğünüz gün; hesaplarınıza 50 TL'lik para puan yüklenecek.

Arzu ederseniz kampanyamıza katıldığınızı; @yeteneksizin ve @cikolatasepeti şeklinde mentionlayabilirsiniz.

20 Aralık 2011 saat: 21.00'da yorum alanını kapatıp, random.org sitesiyle şartları 1/1 yerine getirenler arasından 3 kişi 50'şer TL'lik para puana sahip olacak.

NOT: 20 Aralık 2011'de benim kampanyam sona erse bile; Çikolata Sepeti işbirliğiyle bir kaç blogger arkadaşımla zincir olarak ağzınızı tatlandırmaya devam edeceğiz .) Benden sonra 21 Aralık 2011'de ♥pemb€sinti♥ blogunda kampanya başlayacak ve tüm kampanyalar 26 Aralık 2011'e kadar da kampanyaya dahil olan blogger arkadaşlarımdan devam edecek. Sırasıyla takipte kalarak kimler kampanya yapacak inceleyebilirsiniz.

Daha önceden yaptığımız yarışmaya göz atmak isterseniz buyrun;)

Hepinize bol şans!
Tatlı günler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder