26 Aralık 2011 Pazartesi

MOBİLYAMİNEGÖLDEN İLE 3 KİŞİYE 3 LÜ BURSA BIÇAK SETİ HEDİYEMİZ

katılmak için;


http://nursencehersey.blogspot.com/2011/12/mobilyaminegolden-ile-3-kisiye-3-lu.html

ÖNCELİKLE FİRMAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM   VE  SİZLERE  BİRAZ FİRMAMIZDAN BAHSETMEK İSTİYORUM

Türkiye'nin mobilya üretim merkezi olarak kabul edilen İnegöl'de, 100'lerce mobilya ve koltuk takımı üretimi yapan firmalar bulunmaktadır. Bu üretici firmalar ürettiklerini toptan satış pazarlama politikasıyla ülkemizin dört bir yanında hizmet veren mobilya satış mağazalarına ulaştırırlar.

Mobilya satış mağazaları ise İnegöl Mobilya üreticisinden toptan fiyatlarla aldıkları bu ürünlerin maliyet... fiyatları üzerine mağaza genel giderlerini ve kar marjlarını ilave ederek perakende satışa sunarlar. Mobilyaminegölden.com mağaza genel giderini ortadan kaldırarak 'Online Mobilya Alışveriş Merkezi' olarak tüketiciye hizmet verir.

Mobilyaminegölden.com İnegöl'de ki üretici firmaların ürünlerini 'Online Mobilya Alışveriş Merkezinde' yayına sunarak perakende tüketicinin beğenisine sunar. Mobilyaminegölden.com'da satışa sunulan Yatak Odaları, Yemek Odaları, Koltuk Takımları, Oturma Grupları ve Mobilyaya dair herşey üreticiden tüketiciye direkt ulaştığı için yapılan alışverişler tüketiciye %50'ye kadar karlılık sağlar.

Onlarca mağaza gezerek görebileceğiniz mobilya modellerini bir tıkla izleyebilme avantajını yakalamakla birlikte kaliteli mobilyayı en okonomik fiyatlara albilme imkanı buluyorsunuz. Mobilyaminegölden.com müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı kendine ilke edinerek satış sonrası hizmette garanti vermektedir.

Mobilyaminegölden.com İnegöl merkezli bir firmadır.
Devamını Gör

BİRKAÇ RESM EKLİYEYİM SİTEDEN SİZLER İÇİN





GELELİM KAMPANYAMIZA ŞARTLARI YERİNE GETİREN 3 KİŞİYE BURSA 3 LÜ BIÇAK SETİ HEDİYEMİZ
KATILIM ŞARTLARIMIZ
KAMPANYAYA SON KATILIM 15 OCAKTIR KATILIMLARINIZI BEKLER BOL ŞANSLAR DİLERİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder