22 Aralık 2011 Perşembe

HEDİYE: 1V1Y ile Yılbaşı Çekimimiz ve 250 TL'lik Hediye Çeki Kazanma Şansı

katılmak için;

http://the-lizard-queen.blogspot.com/2011/12/hediye-1v1y-ile-ylbas-cekimimiz-ve-250.html?spref=bl



Günde en az üç defa duymaya başladığınız bir soruyu bir de ben soruyorum: Yılbaşında ne yapıyorsunuz? Partileyecek misiniz? Ailenizle sakin bir gece mi geçireceksiniz? Rahat rahat sohbet de edebileceğiniz bir yemekten ve 10’dan geriye doğru saydıktan sonra evinize dönmek niyetinde misiniz? Ee peki ne giyeceksiniz?

İşte 1V1Y.COM ile bir araya geldik ve beş farklı yılbaşı gecesi alternatifi için beş farklı kombin hazırlayarak “Ne giyeceğim?” sorusuna cevap vermeye çalıştık. Bununla da kalmadık, şimdiye kadar beni mailleriyle ve yorumlarıyla yalnız bırakmayan Lizard Queen’cilere bir de yeni yıl hediyesi verelim dedik; 1V1Y.COM’dan 250 TL değerinde bir hediye çeki, yeni yıla yeni cicilerle girebilesiniz diye. J

Bu hediye çekine nasıl sahip olabileceğinizi birazdan açıklayacağım ama gelin önce 1V1Y.COM stüdyolarında gerçekleştirdiğimiz çekimimize bir bakalım.

Fotoğraflar: Beste Zeybel, Model: Gözde Kınalı, Styling: Gizem Dalyan ve Gözde Kınalı, Saç: Tanju Sucuoğlu, Makyaj: Şerife Ayaz


Ofis Şıklığı: Yılbaşı gecesini ofiste iş arkadaşlarıyla geçirecek olanlar, abartıya kaçmadan şık olmak isteyenler için siyahın asaletine ve her durumda kurtarıcı olmasına güvenerek bu harika fırfırlı tulumu tercih ettik ve altın aksesuar dokunuşlarıyla biraz ışıltı kattık.


Parti Kızı: 31 Aralık akşamı için ajandasına daha şimdiden üç farklı mekanı not düşmüş, partiden partiye sekecek olan ve muhtemelen arkadaşlarının da yılbaşı gecesi planlarını yaparken mutlaka akıl danıştığı parti kızları için geliyor;  kabarık bir etek ve karpuz kollu bir üst. 80’lerin disko kızlarına da gönderme yaptığımız bu kombindeki kalp detayları ve Gözde’nin saç kesimi size de Fafi’leri çağrıştırmadı mı?


Aile Ziyareti: Yılbaşı gecesini evde ailenizle ya da tıpkı eski günlerdeki gibi aile büyüklerini ziyaret ederek geçirmek isteyebilirsiniz. Kim bilir, belki dedeniz tombalayı bile sakladığı yerden çıkarır. İşte böyle bir gece için peter pan yakalı ve puantiyeli bir bluz ile yılbaşı ruhunu yansıtan kırmızı bir eteği kombinledik ve hanım hanımcık bir görüntü elde ettik.


Yılbaşı Yemeği: Yılbaşı gecesini dışarıda, ama bir nebze daha sakin geçirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarla hoşsohbetli ya da sevgiliyle romantik bir yemek gibi mesela. İşte bu uçuşan etekli korse elbise tam size göre. Aksesuarda leopar deseni kullanmaya ise ekipçe bayılıyoruz.


Ev Partisi: Yılbaşı gecesini kendinizin organize edeceği bir ev partisiyle kutlamanın en rahatı ve en eğlencelisi olduğunu düşünüyorsunuz. Davetli listesini hazırlamak, evi süslemek, kokteyller hazırlamak konusunda üzerinize yok. Çalacağınız şarkılar hazır, hatta belki bir dj arkadaşınızı müzik konusunda şimdiden görevlendirdiniz. Ev sahibi olarak hem şık, hem de bütün sorumluluk üzerinizde olacağından rahat olmak durumundasınız. İşte bu nedenle bu gömleği ve pantolonu seçtik; hem çok şık, hem de çok rahat. Yakalarını kaldırarak daha maskulen bir görünüm elde ettiysek de kırmızı topuklu bootie'lerle bunu dengeledik.

Şimdi gelelim, yeni yılın en en güzel  kısmına, yani hediye verme. Bir şanslı Lizard Queen okuyucusu 1V1Y.COM’dan 250 TL değerinde bir hediye çeki kazanacak ve harika bir alışveriş keyfi yaşayacak. Nasıl mı? Hemen açıklıyorum.

  • Öncelikle 1V1Y.COM’a gidiyor ve üye oluyorsunuz.
  • Sonra blog’unuzdan, Facebook'unuzdan ya da Twitter’ınızdan #1v1ycom hashtag'iyle bu yarışmayı duyuruyorsunuz ki daha çok kişiye ulaşsın ve başka kişilerin de kazanma şansı olsun. Yeni yıl ruhu da böyle bir şey değil mi zaten; iyi dilekler dileme, güzellikleri paylaşma ve başkalarını mutlu etme.
  • Google Friend Connect üzerinden blog’umun izleyicisi olmayı ve tazecik Facebook sayfamı beğenmeyi ihmal etmiyorsunuz. ^_^
  • Vee son olarak 1V1Y.COM’dan kendinize bir yeni yıl hediyesi alsaydınız ne alırdınız, o ürünün linkini yorum olarak bırakıyorsunuz. Pek tabii mail adresinizi ve çekilişi paylaştığınız Twitter, Facebook ya da blog linkinizi de eklemeyi unutmuyorsunuz.

Çekiliş Türkiye’de yaşayan tüm katılımcılara açıktır. Adsız yorumlar kabul edilmeyecektir. Eğer yorumunuz yayınlanmadıysa yukarıda yazanlardan birini eksik yapmışsınız demektir. Lütfen bir daha deneyin. J Çekiliş 29 Aralık günü saat 23:59’da sona erecek ve kazanan yapacağım bir çekilişe 30 Aralık günü Facebook sayfası üzerinden duyurulacak.

Hepinize iyi şanslar ve şimdiden harika bir 2012 geçirmenizi dilerim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder