23 Aralık 2011 Cuma

Çikolata Sepeti'nden 3 Kişiye 50'şer TL'lik Para Puan

KATILMAK İÇİN;

http://pembeduslerulkesi.blogspot.com/2011/12/cikolata-sepetinden-3-kisiye-50ser.html




Türkiye'nin en büyük çikolata mağazası Çikolata Sepeti geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda müşterilerine jest yapmaya devam ediyor!
"Yeni yıla tatlı yiyelim; tatlı girelim" mantığıyla yola çıkıp takipçilerine bizler aracılığıyla 50 TL'lik para puan dağıtıyor. Neka güzel değil mi :)
Türkiye'nin en büyük çikolata mağazası Çikolata Sepeti geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda müşterilerine jest yapmaya devam ediyor!
"Yeni yıla tatlı yiyelim; tatlı girelim" mantığıyla yola çıkıp takipçilerine bizler aracılığıyla 50 TL'lik para puan dağıtıyor. Neka güzel değil mi :)
Yarışmanın detaylarına geçmeden önce; Çikolata Sepeti hakkında özellikle belirtmek istediklerim var onları hemen aktarayım sizlere..

Çikolata Sepeti Türkiye'nin her yerine gönderim yapabiliyor. Hızlı, güvenilir ve ulaşılması kolay olmasının yanısıra; Çikolata Sepeti'nde fiyat aralığı 6,00 TL - 150,00 TL arasında değişmekte. Yani her cebe uyuyor 6,00 TL'lik bir ürün de alma şansınız var, 150,00 TL'lik de. Sadece bununla da kalmıyor, yerli ve uluslararası bir çok markayı da bünyesinde barındırıyor.

Çikolata Sepeti; Çikolata dünyasının önde gelen markalarından; Tatlı Harfler, Çikolata CO, Lindt, Lovells, Günlük Kahve, Dabaco Elmaçi, Bonaise, ChocChic - Konuşan Çikolatalar, Anthon Berg, Valonia, Guylian, Metto Şeker, Silver Crane, Mild,Taxim Çikolatası, Doctor Chocolate, Pepperidge Farm, Chocoflora gibi en kaliteli markaları da bünyesinde bulunduruyor. Yani Belçika'dan dayımlar gelsin de; ithal çikolata tadına varalım hikayesi artık tarihe karışmış oldu :)

Canınız ne çekerse, ne isterse Çikolata Sepeti'ne tıklamanız yeterli :)
Ayrıca;
Çikolata Sepeti'nde alışveriş yaptığınız zaman gönderim esnasında hediye olduğunu belirttiğiniz durumda hediye paketi için ekstra bir ücret ödemezsiniz.

Butik çikolata çeşitleri ile özel günlerin vazgeçilmez markası olan Çikolata Sepeti'nin her geçen gün bünyesine katılan yeni markalarıyla da tadına doyum olmuyor. Kısaca özel günlerde gün bazlı ürün seçenekleri de mevcut.Özellikle Çikolata Sepeti'nin yılbaşı kategorisine göz gezdirmenizi şiddetle
tavsiye ederim.Yalnız sitede gezinirken mutlaka yanınıza peçete alın! Malum bu güzellikler karşısında salyalarınız akabilir :)

Bu Kampanyamızda Çikolata Sepeti'nden 3 Kişiye 50'şer TL'lik Para Puan hediye edilecek.

Bunun için yorum yazdan önce yapmanız gerekenler;

* Çikolata Sepeti'ne üye olmak!

Çünkü kazanan siz olursanız 50 TL'lik para puanınız; siteye kayıt olduğunuz ad/soyad neyse o hesaba yüklenecek. Ayrıca işin güzel yanı para puanınızı bir defada kullanmak zorunda da değilsiniz. Süre ve fiyat sınırı yok. Yani 10 TL'lik 5 ürün de alabilirsiniz, bir defada 50 TL'lik bir ürün de alabilirsiniz veya 70 TL'lik bir ürün alıp 50 TL'sini para puanınızdan kullanıp 20 TL'sini siz karşılayabilirsiniz. Keyfiniz bilir, nasıl isterseniz öyle kullanın, size kalmış :)

* Çikolata Sepeti'nin Facebook sayfasını beğenmek,

   Çikolata Sepeti site linkini veya Facebook sayfasını, Facebook duvarlarınızda paylaşmak,

* Çikolata Sepeti'nin Twitter hesabını takibe almak..

* Son olarak bu yazıma "Bütün şartları yerine getirdiğinize dair" yorum bırakmanız gerekmekte..

Ne kadar kolay değil mi? Hadi keşke bana çıksa diye iç geçireceğinize, parmaklarınızı çalıştırın, yapmanız gerekenleri yapın ve yorumunuzu bırakın :)

Yalnız yorum yazarken dikkat edin; yorumu yazdığınız rumuzla birlikte e-posta adresi belirtmeyi unutmayın. Kazananları açıkladığım zaman sizlere; beyan ettiğiniz e-posta adreslerinden ulaşıp, Çikolata Sepeti'ne kayıt olduğunuz kullanıcı ad/soyad/adres bilgilerinizi isteyeceğim.
E-postaya geri döndüğünüz gün; hesaplarınıza 50 TL'lik para puan yüklenecek ve ağzınızı tatlandıracak çikolatalara sahip olacaksınız.. :)

Dilerseniz kampanyamıza katıldığınızı; @moda_kesh ve @cikolatasepeti twitter hesaplarını mentionlayarak firmaya ve bana katıldığınızı bildirebilirsiniz :)

Kampanyamız benim blogumda 24 Aralık 2011'de sona erecek, 24 aralık akşamı yorum alanını kapatacağım..
Çekilişi random.org sitesiyle şartları 1/1 yerine getirenler arasında yapacağım ve  3 kişi 50'şer TL'lik para puana sahip olmuş olacak.

Çekilişimiz sonuçlandığında neden bana çıkmadı diye üzülmeyin, 24 Aralık 2011'de benim kampanyam sona erse bile; Çikolata Sepeti işbirliğiyle bir kaç blogger arkadaşımla zincir olarak ağzınızı tatlandırmaya devam edeceğiz :) Benden sonra yani 25 Aralık 2011'de arkadaşım stil direktörünün  blogunda kampanya başlayacak ve tüm kampanyalar 26 Aralık 2011'e kadar da, kampanyaya dahil olan blogger arkadaşlarım tarafınca devam ettirilecek..
Sırasıyla takipte kalarak kimler kampanya yapacak inceleyebilir ve şansınızı deneyebilirsiniz..

Hepinize bol şans diliyor ve Çikolata Sepeti'ne teşekkür ediyorum..
Günlerimiz Çikolatada Tadında Geçsin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder