30 Aralık 2011 Cuma

Bildikce.com’dan Yılbaşı Hediyeleri


KATILMAK İÇİN;
http://bildikce.com/yilbasi-yarismasi.html
Merhaba Bildikce takipçileri 2012 yılbaşında sizlere sürpriz hediyelerimiz var.! Son model bir harici disk ve Flash Bellek kazanmak istermisiniz ?
Katılım Kuralları ve Süre:
- Çekiliş 15 Aralık 2011 saat 15:30′da başlayacak, ve 31 Aralık 2011 saat 24:00′da sona erecektir.
- Katılım hediye sonuçları ise 2 Ocak 2012 saat 17:00′da bildikce.com’da açıklanacaktır.
Kazananları www.bildikce.com adresinde tebrikler konusu altında duyurulacaktır. Kazananların adres bilgileri alındıktan sonraki 1 hafta içerisinde ise hediyeleriniz size gönderilecektir.


Çekiliş Hakları:
1-   Facebook, Twitter, Google+ ve FriendFeed’de aşağıdaki mesajı paylaşan herkes 1 çekiliş hakkı kazanır. Bu sosyal platformlarda aşağıda belirteceğimiz mesajı yayınlayanlar her sosyal medya paylaşımı için 1 adet çekiliş hakkı kazanır. (Her sosyal medya sitesinden 1 adet çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.)
Bildikce.com’dan Yılbaşı Hediyeleri Çekilişte “500 GB Taşınabilir HDD,16 GB Flash Bellek”. Katılmak için:http://bildikce.com/yilbasi-yarismasi.html
2-   Bildikce çekilişini kendi yazacağı özgün bir yazı ile blogunda veya sitesinde tanıtanlar her tanıtım için 3 adet çekiliş hakkı kazanır. Tanıtım yazınızda aşağıdaki linklerin geçmesi zorunludur. Linkler ve tanıtım yazısı düzgün bir şekilde yazılmadığı taktirde çekiliş hakkı verilmeyecektir.
Tasarım
Sosyal Medya
Güncel Blog
3-  Bildikce çekilişini aşağıdaki yazıyı kopyalayıp blogunda veya sitesinde yayınlayan herkes her site için 2 adet çekiliş hakkı kazanır. Eğer 2. maddeyi zaten uyguladıysanız bu madde +çekiliş hakkı kazandırmayacaktır.
Güncel Blog sitesi bildikce.com
2012 yılbaşı hediyeleriyle takipcilerine hediyeler dağıtıyor.Çekilişe katılarak
500 Gb Taşınabilir HDD ve 16 GB Flash bellek kazanma şansını
yakalayabilirsiniz.Tek yapmanız gereken katılım şartlarının bulunduğu adrese
gidip çekilişe katılmanız.Bildikce.com güncel bir blog sitesi olup
Tasarım,Sosyal Medya,Seo ve bir çok faydalı konuları barındıran bir sitedir.Hemen çekilişe katılmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın!

Bildikce.com'dan Yıl Başı Hediyeleri.
4-    Çekilişe Katılma:
- Çekilişe katılmak için mutlaka yukarıdaki maddelerden en az birini yapmanız gerekmektedir. Sadece katılıyorum yazarak çekilişe katılmayınız. Aksi taktirde Katılım şansı bulamayacaksınız.
- Çekilişte 1.Olan kişiye Samsung 500GB 2.5″ Taşınabilir Harddisk Disk G2 Hediye.
– Çekilişte 2.Olan kişiye SanDisk Cruzer Marka 16 GB USB Flash Bellek Hediye.
- Çekilişe katılmak için cekilis@bildikce.com adresine sosyal medya sitelerindeki paylaşımlarınızın ve bloglarınızdaki konuların linklerini aşağıdaki şablona uyarak yazıp göndermeniz yeterli.
Blog:
Facebook:
Twitter:
Google+:
FriendFeed:
Not: Ne kadar çok çekiliş hakkınız varsa kazanma şansınız o kadar yüksektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder