13 Aralık 2011 Salı

BULDUMBULDUM.COM İLE ÜÇ KİŞİYE YENİ YIL HEDİYEMİZ VAR....

KATILMAK İÇİN;

http://inciserules.blogspot.com/2011/12/buldumbuldumcom-ile-uc-kisiye-yeni-yil.html?spref=tw





BuldumBuldum.com ile yılbaşı hediyeleri hiç unutulmayacak!

Yılbaşı hediyeleri, yılbaşı hediyesi, yeni yıl hediyeleri, en ilginç yılbaşı hediye ve yeni yıl hediye seçenekleri BuldumBuldum.com ile Noel Baba’dan önce sizlerle
2012'ye çok az kala, sevdiklerinizle güzel bir yılbaşını, birbirinden ilginç yılbaşı hediyeleri ile kutlamaya ne dersiniz? Başka yerde olmayan ilginç yılbaşı hediyeleriyle muhteşem bir yıl sizi bekliyor. Dünyada çok popüler olmuş ancak Türkiye’de olmayan en ilginç ürünleri sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak verin, bu ilginç hediyenizi tüm hayatları boyunca unutamasınlar!
BuldumBuldum.com da yeni yıl hediyeleri olarak herkese verilebilinecek hediye var. İster sevgiliye hediye, ister anneye hediye isterseniz de babaya hediye edebileceğiniz birçok yılbaşı hediye seçeneğini BuldumBuldum.com da bulmak çok kolay.
Yılbaşı hediyeleri yeni yılın ilk hediyeleri olduğu için tüm yıl boyunca hatırlanacak en özel hediyelerdir. Artık bu yılbaşında yılbaşı hediyenizi sıradan şeyler vererek değil, hiçbir yerde olmayan en ilginç hediyeler vererek unutulmayan kişilerden olun.
Sevgiliye hediye, en iyi yeni yılda armağan edilir. Bu fırsatı kaçırmayın, sevgilinizin yüzünü gülümsetin ki, o da bir ömür boyu sizinkini gülümsetsin. Erkek arkadaşınıza bu yeni yılda yılbaşı hediyelerinden biri olarak Yılın En İyi Sevgilisi Oscar Ödülünü verebilirsiniz. Kız arkadaşınıza yeni yıl hediyesi olarak Dublör Yumurta Zamanlayıcıyı verip onun yeni yılda yumurtalarını çok hızlı yapmasını sağlayabilirsiniz. Kimbilir belki o da yılbaşı hediyesi olarak size güzel bir Cuplens hediye eder. Bakalım bu yılbaşında en ilginç yılbaşı hediyesini kim kime verecek?
Yılbaşı hediyeleri alırken dedelerinizi ve anneannelerinizi de unutmayın diye Sıcak Çoraplar, Sıcak Hayvancıklar ve Sıcak Köpekleri de bu sene size sunduk, onların da yılbaşı hediyelerini beğeneceklerine eminiz.
Bu yılbaşında minikleri de unutmadık. Onlara yılbaşı hediyesi olarak

alınabilecek birçok oyun ve peluşları size sunuyoruz.
Şimdi hemen yılbaşı hediyelerinizi sipariş edin, her tarafın bembeyaz olacağı yılbaşını hayal edin. Yeni yıl hediyeleri olarak Pofuduk kulaklık ve Kollu Battaniyeleri de sakın es geçmeyin…

Bu yıl buldumbuldum.com siz değerli 3 izleyicime resimde görmüş olduğunuz Book Safe - Kitap Kasa hediye ediyor!

Tüm değerli eşyalarınızı bu dahice tasarlanmış kitap şeklindeki kasa ile koruyun! Eşyalarınıza göz diken hırsızın en son bakacağı yer olan kitaplığınızda bir İngilizce sözlük gibi duran kitabın içinde değerli eşyalarınızın olduğunu hangi hırsız akıl edebilir ki? Anahtarı sayesinde sizden başka kimse değerli eşyalarınıza ulaşamayacak!

Kampanyaya katılım şartları
1- sitemize üye olun
http://www.buldumbuldum.com/
2- sayfamızı beğenin
http://www.facebook.com/wwwbuldumbuldumcom?sk=info
3-https://twitter.com/#!/BuldumBuldumCom%20adresindeki%20BuldumBuldum.com hesabımızın takibe alın
4- varsa bloğunuz http://www.buldumbuldum.com/ u tanıtan kısa bir yazı ile sitemizden bahsediniz.
5- kampanyayı duyurup tüm linkleri buraya not olarak bırakınız.kampanyamız
25 aralıkta son bulacak olup kargo değerli firmamıza aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder