5 Aralık 2011 Pazartesi

1. YAŞ HEDİYE ÇEKİLİŞİ

katılmak için:

http://ololi.blogspot.com/2011/12/1-yas-hediye-cekilisi.html

 

 

Uzuuun bir aradan sonra yeniden merhaba! Son yazımda, yakın zamanda üst üste gelen kişisel ve genel sıkıntıların ruhumu daralttığından bahsetmiştim hatırlarsanız. "Sıkıcı durumlar ortadan kalktı mı?" derseniz, cevabı ne yazık ki hayır! Fakat en azından sürekli depresif halde olmamın ne kendime ne de çevreme bir yararı olmadığını ufak ufak anlar gibiyim galiba.

Bir de, öylesine başladığım blog maceramın -kesintilerle de olsa- bir yılı devirmek üzere olduğunu fark edince, moralim bir anda yükseldi. İnanılmaz ama tam 142 yazı yazmışım, bu dahil :o). Her 2-3 günde bire tekabül ediyor ki, bence hiç fena değil. Ne dersiniz?

Konulara bakınca, Müzik Kutusu ve Pazartesi Neşesi'ni bir yana bırakırsam en çok dikiş-kanaviçe-örgü maceraları, yemek tarifleri ve kişisel konulardan bahsetmişim. Bunların ardından neredeyse eşit olarak bitkiler, gezip gördüğüm yerler ve film/kitap eleştirileri gelmiş. Oldukça yerinde bir dağılım yani! Profilimde vaat ettiklerimle büyük ölçüde tutarlı :o)

Peki... "Hediye çekilişinde neler var?" derseniz, "bir yıl içinde en çok nelerden bahsetmişsem onlar var" diyebilirim. Hediyeleri -o ünlü üçlemedeki gibi- üç grupta topladım ve elimden geldiğince çeşitlendirmeye çalıştım:

1. Sadeliğin, masumiyetin, kar tanelerinin, çakıl taşlarının, yaseminin, naifliğin, kuğuların, incinin ve en önemlisi duruluğun rengi BEYAZ;
Saç örgüsü, yumuşacık bir saç bandı
Krem-kahve-siyah tonlarında kağıt boncuklardan kolye,
Beyaz organze çiçekli bir çift firkete


2. Gökyüzünün, denizin, çinilerin, derin gözlerin, lavantanın, vazgeçilmezimiz kot pantolonun, safirin, ve özgürlüğün rengi MAVİ;

Mavi-krem-taba tonlarında örgü boyun ısıtıcısı ("snood")
Mavi-beyaz-kırmızı tonlarında kağıt boncuklardan kolye
Mavi organze çiçekli bir çift firkete


3. Gücün, öfkenin, gülün, ateşin, çileğin, biberin, bayrağın, kanın, aşkın, yakutun ve seksapelin rengi KIRMIZI.
Siyah-beyaz kareli kumaş üzerine kırmızı kalpler aplikeli el çantası
Kırmızı yoğunluklu tonlarda kağıt boncuklardan kolye
Kırmızı organze çiçekli bir çift firkete

Umarım hediyeleri beğenmişsinizdir. Hepsi de el emeğim, göz nurum :o)

Çekilişe katılmak çok kolay ve birden fazla çekiliş hakkı kazanmanız mümkün. Şöyle ki:

1. Zorunlu kural mütevazı blogumun izleyicisi olmak; ki 1 çekiliş hakkı getiriyor. İstediğiniz zaman izlemeyi bırakabileceğinizi biliyorum ama 2012'de burayı çok daha aktif-dinamik-heyecanlı bir yere dönüştürmeyi umut ediyorum. Bir deneyin; bence pişman olmayacaksınız!

2. Şunlar ise zorunlu olmamakla birlikte +1'er çekiliş hakkı getiriyor ve beni çoook mutlu ediyor: kendi blogunuzda ve/veya twitter'da duyurmak.

3. Ve tabii ki bu yazıya bir yorum bırakmak ve eğer blog/twitter'da duyurduysanız ilgili bağlantıyı eklemek. Yorumunuzda, hediyeler arasından özel bir tercihiniz varsa (Beyaz, Mavi, Kırmızı) bunu da belirtebilirsiniz. Ayrıca kazanırsanız size hızla ulaşabilmem için e-posta adresinizi de eklemeyi unutmayın.

18 Aralık saat 24:00'e kadar yorum yazabilirsiniz. Geçen yıl ilk yazımı yayımlamış olduğum 19 Aralık'ta çekilişi yapıp kazananları açıklayacağım. Bu arada yurt dışında yaşayanlar da başvurabilir ve tüm kargo/posta masrafları tabii ki bana ait!

Herkese şimdiden bol şans!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder