3 Ocak 2012 Salı

Sudahayatvar ile miss gibi kampanyamız..

KATILMAK İÇİN;

http://derinceece.blogspot.com/2012/01/sudahayatvar-ile-miss-gibi-kampanyamz.html

"Suda Hayat Var" konsepti ile biz değerli müşterilerine suyun hayatımıza kattığı mutluluğu bir üst seviyeye çıkartmak ve yaşam kalitemize daha fazla katkı sağlamak amacıyla günlük hayatımızda her istediğimizde, her girdiğimiz alış veriş lokasyonunda bulamayacağınız doğal, kaliteli, özel ürünleri parmaklarınızın ucuna getirmek amacıyla yayın hayatına başlamış.
Suda Hayat Var" ekibi olarak müşterilerinin hayatlarına biraz daha mutluluk ve yaşam sevinci katmak için çalışan bir aile olan SudaHayatVar.com ekibi RİSUS Bilişim ve Yayıncılık çatısı altında hizzmet veren ekiplerden sadece bir tanesi.





SudaHayatVar.com, tıkladığınız anda kullanım kolaylığı ile aradığınız ürünlere, sabunlardan şampuanlara, banyo aksesuarlarından doğal temizlik ürünlerine ulaşmanızı sağllayacak.

SudaHayatVar.com, geniş ürün yelpazesi ile su ile ilgili ihtiyaçlarınızı karşılamak için hizmetinizde.
Sabunlardan şampuanlara, banyo aksesuarlarından doğal temizlik ürünlerine, sertifikalı, ekolojik ürünler. Vucüt bakım ürünleri ve temizleyicileri ile ithal banyo aksesuarları. Aquabio cilt bakım ürünleri. Bottega Verde sabunlar, şampuanlar, nemlendiriciler, masaj yağları, ev kokuları. Gedy ithal banyo aksesuarları, aynalar, sabunluklar, havlulular, kağıtlıklar, çöp kovaları. Lineabeta ithal ev aksesuarları. Logona doğal, sertifikalı şampuanlar, bakım kremleri, nemlendiriciler. Neobio doğal, sertifikalı, şampuanlar, bakım kremleri, nemlendiriciler, tonikler, temizleme köpükleri. Omax ithal banyo aksesuarları, traş aynaları, makyaj aynaları. Simplehuman ev aksesuarları, çöp kovaları ve aksesuarlar. Sante doğal, sertifikalı şampuanlar, bakım kremleri, nemlendiriciler, sıvı sabunlar, banyo ve duş jelleri, saç şekillendiricileri. Sonett tamamen doğal sertifikalı temizlik ürünleri, çamaşır makinası tabletleri, bulaşık yıkama sıvısı, bulaşık makinası tuzu, kalıp sabun, nötral yıkama sıvısı, leke çıkarıcılar, sıvı el sabunları. Sonia ithal banyo aksesuarları, aynalar, sabunluklar, havlulular, kağıtlıklar, çöp kovaları. Urtekram doğal, sertifikalı, şampuanlar, bakım kremleri, nemlendiriciler, tonikler, temizleme köpükleri, temizlik ürünleri, çamaşır makinası tabletleri, bulaşık yıkama sıvısı, bulaşık makinası tuzu, kalıp sabun, nötral yıkama sıvısı, leke çıkarıcılar, sıvı el sabunları.
Firmamızın size hediyesine gelince aşağıda ürün görsellerini gördüğünüz 3 adet ürün(1 bademli duş jeli, 1 hindistan cevizi sütlü banyo ve duş jeli, 1 orkide özlü banyo ve duş jeli) kampanya bitiminde bir şanslı katılımcıma gidiyor.Ayrıca tüm katılanlara şubat ortasına kadar geçerli sitedeki indirimlere ek %10 indirim.



Katılım şartlarımız;
-sudahatvar facebook sayfasını beğenmek,
-kampanyamızı facebook,twitter,bog gibi herhangi bir sosyal mecraa da duyurmak
hepsi bu kadar..
Kampanyamız 3 ocak-17 ocak tarihleri arasında gerçekleşecektir
Tüm katılımcılara bol şans dilerim..

1 yorum:

  1. blogumda duyurdum
    http://nesekilavuz.blogspot.com/2012/01/sudahayatvar-ile-miss-gibi-kampanyamz.htm
    facede ekledım
    http://twitter.com/#!/neseege da paylaştım
    google +1 ledim
    Face sayfam: https://www.facebook.com/neseege
    kampanyayı facede duyurdum
    Neşe Kılavuz
    neseege@mynet.com

    YanıtlaSil