9 Ocak 2012 Pazartesi

Yeni Yılda Süper Hediyelere Ne Dersiniz?

KATILMAK İÇİN;
http://gezigurmeguzellik.blogspot.com/2011/12/yeni-ylda-super-hediyelere-ne-dersiniz.html


 Katılmak ve Kazanmak Çok Kolay ;)

Her ne kadar yazılarımın çoğu -sizlerden gelen talep üzerine- gezi ağırlıklı olsa da güzellik kısmını da unutmamak gerekir :) Sizlerin yorumlarını ve fikirleriyle bana ne kadar destek olduğunu düşününce Yılbaşını hediyesiz geçmek olmaz diye düşündüm ;)
Hediyeler bu kez de 3 kişiye gidecek ve ürünlerin çoğu yurt dışından alındı: 1 kişiye Kerastase Nutritive Nectar Thermique ve Oleo Relax Slim; 1 kişiye L'Oreal'den Derma Genesis tonik ve temizleme sütü seti; 1 kişiye de yine Kerastase'tan boyalı saçlar için Bain Chroma Riche şampuan ile Defense Ultime koruyucu krem seti hediye ediyorum. Kazananlar güle güle kullansınlar :)




Hediyelerimize biraz göz atacak olursak; Yalnızca kuaförlerde satılan Kerastase ürünlerinden Nectar Thermique krem, özellikle saçları kuru olup sık sık düzleştirici kullanan veya fön çektiren kişiler için ideal. Saçınızı sıcaktan koruyor. Bununla birlikte set olarak gelecek olan Oleo Relax maske ise yine kuru saçlara korumak ve kabarıklığı önlemek için kullanılıyor. 185 tl değerindeki bu seti kaçırmayın derim ;)





İkinci şanslı kişinin hediyesi L'Oreal Paris'ten Derma Genesis tonik ve temizleme sütü. Derma Genesis serisinde yer alan, Hyaluronik asit ve hücresel aktifleştiricilerce zengin olan Canlandırıcı Tonik cildi nemlendirir. Yeni hücreleri yüzeye getirirken cildi yumuşatır ve parlatır. Kadife gibi yumuşacık remsi dokusu ile Derma Genesis temizleme sütü ise cildi yumuşatır, nemlendirir ve aydınlatır.


Son hediyem de yine Kerastase serisinden boyalı, hassaslaşmış veya röfleli saçlar için ışıltı veren yumuşatıcı bir şampuan olan Bain Chroma Riche ile yine boyalı ve asi saçlar için ileri derecede koruyucu ve yumuşatıcı etkiye sahip besleyici bir krem olan Kerastase Defense Ultime. 

Sorum çok basit: Yılbaşı makyajınızı yaparken hangi markaları kullanmayı düşünüyorsunuz? Neden bu markaları tercih ettiğinizi de yazarsanız tam süper olur :) Bu güzel hediyeleri kazanmak için Cevaplarınızı yorum kısmına yazmanız yeterli :)
















Çekilişe katılabilmek için öncelikle Blog'a üye olmanız, sonrasında Facebook (3G: Gezi Gurme Güzellik )  ve twitter'dan (@gezigrmeguzellk) blog'u takip ediyor olmanız gerekiyor. Blog'u olanlar bloglarından da duyurursa çok sevinirim. Bayanlar kadar erkekler de katılıp bu güzel hediyeleri sevgililerine, eşlerine, annelerine veya arkadaşlarına hediye edebilirler :)

Son katılım tarihi: 13 Ocak gecesi 23:59'dur. 15'inde çekilişi yapıp, hediyeleri en kısa sürede adreslere postalayacağım. Katılım malesef Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Ancak yurt dışından katılmak isteyen olur ve yurt içinde bir posta adresi verirlerse onlar da katılabilirler ;)

Her türlü soru için bana mailimden ulaşabilirsiniz.

Son olarak Çekilişi haksızlık olmaması için random.org ile yapacağım. Mesajlara twitter ve facebook kullanıcı adınızı, bloglarınızı yazmayı unutmayın :) Ödülleri üç farklı kişi kazanacağı için şansınız çok fazla :) 

Herkese bol şans ve sevdikleriyle birlikte mutlu yıllar diliyorum ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder