11 Ocak 2012 Çarşamba

Magic Live Fresh Kampanyamız ile 10 Kişiye Hediye Veriyoruz

KATILMAK İÇİN;

http://masumkedi87.blogspot.com/2012/01/magic-live-fresh-kampanyamz-ile-10.html

Çevreci biri olarak bu kampanyayı yapmaktan mutluluk duyuyorum :) Firmamızı tanıyalım ve sonra kampanyamızın detaylarına geçelim.

Magic Live Fresh
Maraton Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi 2008 yılından itibaren süren gıdaların ambalajlanması konusundaki Ar-Ge çalışmaları neticesinde 2011 yılında taze sebze, meyve ve çiçeklerin hasat sonrasında tazeliklerinin ve besin değerlerinin uzun süre korunabilmesini sağlayan akıllı naylon poşetlerin üretimine başlamıştır.

Nefes alabilen Magic Live Fresh Modifiye Atmosfer naylonu içerisine konulan meyve, sebze ve çiçeklerin hasat ve sevkiyat sürecini yüksek kaliteli ve güvenli standartlarda tüm yönleriyle yürütür. Tarım ürünlerinin hasat sonrasında uğradığı kayıpları en aza indirir.

Evsel kullanımdan, kara ve deniz sevkiyatlarına kadar geniş bir kitlenin ihtiyacına cevap veren Magic Live Fresh Modifiye Atmosfer naylon sebze ve meyvelerini uzun süre tazeliğini bozmadan muhafaza etmek isteyen müşterilerimiz için son derece kullanışlı bir üründür.

Firmamız, çağın getirdikleriyle birlikte değişen, yenilenen müşteri ihtiyaçlarına sürekli olarak en doğru, en kaliteli yanıtı Ar-Ge çalışmaları sayesinde verir ve geleceğin ihtiyaçlarını da belirleyerek geleceğe yönelik çözümleri bugünden sunar.

ISO 9001:2008 Kalite Sistem belgesine sahip olan Maraton Plastik, Çevre Yönetim Sistemi ISO-14001:2004 belgesine de sahiptir.

Magic Live Fresh Modifiye Atmosfer naylon'u neden kullanalım?

Etilen ve Diğer Zararlı Gazları Uzaklaştırır

Meyve, sebze ve çiçekler hasattan sonra etilen gazı çıkarır. Bu etilen gazına maruz kalması sonucunda meyve, sebze ve çiçeklerde yaşlanma ve bozulma hızlanır. Magic Live Fresh naylonu etileni ve olgunlaşmayı hızlandıran diğer gazları (etil alkol, sülfürik asit, amonyumlar gibi..) yapısında bulunan doğal mineraller sayesinde, iç duvarına emme ve dış atmosfere çıkarma özelliğine sahiptir.

Nefes Alır
Magic Live Fresh naylonu gaz geçirgenliğine sahip özel film yapısı sayesinde, ürünün solunum hızına uygun olarak iç ortamdaki O2 ve CO2 oranını dengeleyerek ürün için en uygun Atmosfer koşulları sağlayarak bozulma sürecini yavaşlatır.

Anti-Sisleme Uygulaması
Anti-sisleme tedavisi uygulayarak küf ve bakteri oluşmasını engeller ve içersindeki nem oranını en aza indirir.

Vitamin Değerleri Korunur
Sebze ve meyvelerin C vitamini seviyelerini korumaya yardımcı olur.



İşte 10 kişiye 1 paket Akıllı Poşet hediye edeceğiz. Paketin içinde 10 poşet var. Üstelik bu poşetleri kullandıktan sonra yıkayıp kurutup tekrar kullanabiliyorsunuz :) Bu ürün meyve ve sebzelerinizi daha uzun süre taze tutuyor.Saklama süresi 3 kat uzuyor.
Şartlarımız:
- Magic Live Facebook Sayfasını beğenmeli ve kampanyamızı blog, facebook ya da twitterda duyurmalısınız.

Mail adresleriniz ile birlikte facebookta beğeni yaptığınız hesabın linkini ve paylaşım yaptığınız linki yorum bırakacasınız bu kadar :) DİKKAT: Paylaşımınızı herkese açık olarak yapmalısınız.

Kampanyamız 11-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti Magic Live Fresh'e aittir. Bu kampanya için firmamıza teşekkür ederim. Herkese bol şanslar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder