17 Ekim 2011 Pazartesi

The Lizard Queen - HEDİYE: Gimora'dan Altın Kolye ve İnci Küpe

Çok değil, daha dünkü yazıda Marilyn Monroe’nun stilinden, cazibesinden ve mücevherde gösterişi sevdiğinden bahsetmiş ve pırlantaları en yakın arkadaşımız ilan etmiştik. Marilyn Monroe’nun sihrinden mi, yoksa hepimizin aynı anda Marilyn’in mücevherlerine imrenerek bakıp secret yapmasından mı bilemeyeceğim, ama her ne yaptıysak işe yaradı. Evren mesajımızı aldı, Gimora’ya yolladı ve şimdi Gimora bir Lizard Queen okuyucusuna harika takılar kazanma şansı tanıyor.


Gimora; yalnızca özel tasarım aksesuarların yer aldığı, yurt içi ve yurt dışından tasarımcıları tek bir çatı altında toplayarak bizlerle buluşturan bir online alışveriş sitesi. Gimora’da karşımıza çıkan pırlantalarla bezeli bilezikler, tektaşlar, inci kolyeler, beyaz altın yüzükler ve yakut, safir ve zümrüt gibi değerli taşlarla süslenmiş küpeler “en yakın arkadaşımız” olmak için bize göz kırpıyor gibiler. Özlem Mardin, Bayta Kebudi, Alex Monroe, Sema Karcı, Isabelle Zumbrunn ve Vanessa Boultton ise sitede ürünlerini bulabileceğiniz tasarımcılardan sadece birkaçı.

Şimdi ise gelelim olayın en heyecanlı kısmına. Hediye edilecek ürünleri kendi ellerimle seçtiğim için sanki benim olacaklarmışçasına heyecanlandım. Onca güzel ve parıltılı takının arasında geçirdiğim zorlu saatlerin ardından şu ikisinde karar kıldım (Ama aklım Özlem Mardin’lerde de kalmadı değil.):


Zargun İnci Küpe (ürün detayı için tık tık) ve Alex Monroe Dragonfly Altın Kolye (ürün detayı için tık tık) Yemin ederim bu işte Marilyn’in parmağı var, Alex’in soyadını şimdi fark ediyorum!

Bu yukarıda fotoğraflarını görmüş olduğunuz iki ürün yalnızca bir kişinin olacak. Peki nasıl olacak? Hemen açıklıyorum:

  • İlk önce gimora.com’a gidiyor ve üye oluyorsunuz.
  • Sonra Google Friend Connect üzerinden blog’un izleyicisi oluyorsunuz.
  • Blog’unuz varsa blog’unuzdan bu çekilişi duyuruyorsunuz. Blog’unuz yoksa üzülmeyin. Ona da hemen çözüm buldum: Lizard Queen Facebook sayfasındaki şu linki 'share' butonuna tıklamak suretiyle (like değil, share!) paylaşıyorsunuz. Hepsi bu! Yalnız bir başkasının paylaştığını değil de mutlaka benim duvarımdakini share edin, böylece ben de takibini yapabileyim. (Facebook sayfasını yalnızca bu çekiliş için açtığımdan ne kadar boş olduğunu görüp de korkmayın lütfen. :) )
  • Ve son olarak bu yazının altına yorum bırakıyorsunuz. Blog üzerinden çekilişi duyuranlar, yazının linkini de eklemeyi ihmal etmesinler. :)

Çekiliş 31 Ekim günü saat 23:59’da sona erecek ve kazanan random.org üzerinden yapılacak bir çekilişle belirlenecek. Yarışma yalnızca Türkiye'deki katılımcılara açık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder