24 Ekim 2011 Pazartesi

ÇILGIN ELTİLER ve SEBAMEDHOP.COM İLE 2 KİŞİYE HEDİYE!!

KATILMAK İÇİN,

http://www.cilgineltiler.com/2011/10/cilgin-eltiler-ve-sebamedhopcom-ile-2.html



Çoğumuzun bildiği bir marka olan Sebamed'in ürünlerinin yer aldığı bir site blogumuzda yeni kampanyamızın konuğu.Ergenlik döneminde cilt bakım ürünlerini kullanmış ve çok faydasını görmüştüm.Eminim bir çoğumuzun farklı ürünlerini tercih ettiğimiz bir marka Sebamed.. 

Sebamedshop.com Tüm Sebamed markalı ürünleri tek çatı altında büyük indirimlerle bulabileceğiniz tek adres..

Sebamed Sağlıkli cilt bilimi üzerine 50 yıldan fazladır dünyanın önce gelen cilt bakım uzmanıdır. Sebamed Dünya çapında 85’ den fazla ülkede Cilt bakımı, Saç Bakımı, Cilt Temizliği, Bebek ürünleri ve Anti- Aging ürünlerinde tercih edilen uzman marka konumundadır. Sebamed ürünlerinin içeriğinde sağladığı pH 5.5 cildinizi koruyan benzersiz bir bileşendir.

Sebamed yaptığı klinik çalışmalarda ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmez. Tüm Sebamed ürünleri Dermatolojik olarak test edilerek tüketicilerine sunulur. Sebamed ürünlerinin içeriğinde Alkali kimyasal madde bulunmaz. Bu nedenle Sebamed ürünleri diğer markalara kıyasla 6 kat daha az alerjik reaksiyon gösterir.


Sebamed Dünyaca ünlü bir markadır ve vücudun tüm ihtiyacı olan ürünleri kendi çatısı altında üretir. Ph 5.5 özelliği ile çığır açmıştır ve tıp otoritelerince tavsiye edilmektedir. 



Sebamed Ürün Çeşitleri;

Gelelim kampanyamıza;Kampanyamız sonunda 2 kişiye Sebamed Saç Bakım Ürünlerinden seçecekleri bir şampuan hediyemiz olacak.




Şartlarımız ise şöyle;

  •  Bloğumuzun ve Facebook sayfamızın izleyicisi olmanız
  •  Kampanyamızı blog,facebook ve twitterda duyurmanız
  • SEBAMEDSHOP.COM TWİTTER sayfasına katılmanız ve sayfa linkini profilinizde paylaşmanız
  • (twitterda duyurulması ve sayfanın paylaşımı firmanın özellikli şartıdır.Twitter hesabı olmayanların facebook profillerinde linki paylamalıdırlar) 
  •  Son olarak duyuru linkleriniz, ad,soyad ve mailinizle yorum bırakmanız   


Kampanya bitiş tarihi  24 Ekim 2011 sa.00:00
Kargo değerli firmamıza aittir
Herkese bolşans

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder