27 Ekim 2011 Perşembe

EVİTARE EŞARP'TAN ÇATI KATI BLOG OKUYUCULARINA BAYRAM HEDİYESİ 11 ADET EŞARP :) KATILMAK İÇİN ACELE EDİN !

KATILMAK İÇİN;
http://babyh23.blogspot.com/2011/10/evitare-esarptan-cati-kati-blog.html
 





hep birlikte zor günler geçiriyoruz.. Allah ülkemizin başındaki kara bulutları bi an önce savuştursun, beterinden korusun inşallah.. tüm bu olanlardan etkileniyoruz ve herkesin psikolojisi kötü durumda bugünlerde..

bize biraz olsun nefes aldıracak, kafamızı dağıtmamızı sağlayacak, mutlu edecek bi sürprizi var sevgili Evitare'nin.. Çatı Katı Blog takipçilerine bayram hediyesi olarak 10+1 adet eşarp hediye ediyorlar :)

ekleme dipnot : eşarpların kalitesinden de bahsetmek istiyorum..malum beni bilen bilir ben her eşarbı takamam :) twill olsun,kaymasın,bozulmasın,kalıp gibi dursun takıntım vardır.. eşarbın başımdaki duruşu bütün ruh halimi etkiler..ve sıklıkla karşılaştığım "nasıl düzgün bağlayabiliyorsun eşarbını" sorusunun tek cevabı : eşarplarımın kumaş cinsinin iyi olmasıdır..

Evitare'nin eşarpları tüm kriterlerime uyan :) en iyi anlaştığım ve en sık kullandığım eşarplardan.. hatta aşağıda fotoğraflarını gördüğünüz modellerden birini fena gözüme kestirdim yakında başımda görebilirsiniz  :) 

PEKİ NASIL KATILACAKSINIZ ?

-öncelikle bu postu varsa blog, face veya twitter hesaplarınızda duyuruyorsunuz..

-sonra aşağıdaki linklere tıklayıp Evitare Eşarp'ın facebook sayfasını beğeniyor ve twitter hesaplarını takibe alıyorsunuz..



-ve son olarak "işlem tamam" şeklindeki yorumunuzu bırakıyorsunuz bu posta ve çakilişe katılmış oluyorsunuz :)

çekilişe şartları yerine getiren herkes katılabilir..blog sahibi değilseniz mutlaka ad soyad ve mail adreslerinizi ekleyin yorumlarınıza.. mail adresi olmayan yorumları çekilişe dahil edemeyeceğim..

çekilişimiz 2 Kasım Çarşamba günü sona erecek ve hemen kazananları belirleyip duyuracağım inşallah.. o yüzden takipte kalın eşarplarınızın bayramda elinizde olması için hemen adres bilgilerinizi bana göndermeniz gerekecek.

*************************************************
bunlar 10 adet eşarptan birini kazanmanız için yapmanız gerekenlerdi.. bir diğer eşarbı kazanmak içinse şu yolu takip ediyorsunuz :

Evitare Facebook Sayfasında (hemen sol tarafta ) "EVİTARE SHOP" linki var.. orayı tıklayıp en üstte bulunan "davet et" butonunu kullanarak en çok arkadaşını davet eden Çatı Katı Blog sakini firma tarafından tespit edilip çekilişsiz kurasız eşarp hediyesinin sahibi oluyor :) 

************************************************
bu güzel eşarplar için sevgili Evitare 'ye ve bizi tanıştırıp bu kampanyaya vesile olan sevgili Modanisa Seda'ya Çatı Katı Blog sakinleri adına çok teşekkür ediyor sizi bu güzel modellerle başbaşa bırakıp kaçıyorum :)

herkese bol şans ! gelsin yorumlar !

*kazananlara gönderilecek eşarp model ve renkleri firma tarafından belirlenecektir..



















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder