22 Ağustos 2011 Pazartesi

Willow Tree den 5 kişiye hediye..

katılmak için buyrun; 

http://derinceece.blogspot.com/2011/08/willow-tree-den-5-kisiye-hediye.html



2009 yılında kurulan firmamız, kuruluşundan bu yana Türkiye pazarına hiç girmemiş ürünlerin satışını üstlenip daha sonra distribütörlüğünü almayı kendine ilke edinmiştir. Bu maksatla çıktıkları yolda ürün portföylerine ilk olarak Crystal Garden ürünlerini katarak Türkiye’ yi Sihirli Feng Shui Kristaller ile tanıştırdılar ve 2009 yılından beri bu ürünlerin Türkiye distribütörlüğünü yapmakta.
2011 yılı itibari ile  değerli müşterilerine kaliteli ürün sunma konusunda bir adım daha atarak Willow Tree figürlerini ürün portföyüne ilave ettiler.  
Kuruluşlarından bu yana son kullanıcılara kaliteli ürünler ulaştırmak adına yoğun bir çaba içerisindeolan firmamız Müşteri memnuniyetinin bir firmanın büyümesi açısından önemlilik arzeden etkenlerin en başında geldiğinin bilincinde. Bu amaçla müşterilerine zamanında ve en iyi hizmeti verebilmek için hergün kendilerini geliştiriyor ve bu gelişiminde sonunun olmadığının farkında.
Sizlere kısaca anltamaya çalıştığım firmamızın tam 5 kişiye çok şık sihirli kalp kristal hediyeleri olacak.Bu güzel hediyeleri kazanabilmek şansı yakalamak için yapmanız gerekenler;
-İzleyicim olun,
-Willow Tree sayfasını beğenin,
-Kampanyamızı twitter,facebook,blog vs. herhangi bir sosyal ağ da paylaşma ve tüm işlemleri bu yazının altına yorum olarak bırakmak.
Son katılım 31 Ağustos
Katılan herkese bol şanslar dilerim..

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder