6 Ağustos 2011 Cumartesi

ilknurun dünyası ve MUTFAKLARIMIZ KERAMİKA İLE ŞENLENECEK YİNE...



.
İŞTE KERAMİKA VE BİRBİRİNDEN GÜZEL TASARIM ÜRÜNLERİ!...


Keramika Seramik
Keramika Seramik , 1972 yılından beri madencilik alanında faaliyet gösteren Ünsa Madencilik Turizm, Enerji, Seramik, Orman Ürünleri ,Elektrik Üretim San ve Tic. A.Ş tarafından kurulmuştur.
Keramika , Türkiye de seramikten mamul renkli mutfak araç gereçleri üreten başlıca firmalarından biri olarak , Sektöre MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİYORUZ sloganıyla girmiştir. Model, tasarım özellikle renkleri ile dikkat çeken KERAMİKA rengarenk ürünleri ve kalitesiyle birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Ürünlerinde İSO 9001; 2008 standartlarına sahip olan firmamız , müşteri mennuniyetine ve kaliteye önem vererek ihracat payındaki çıtasını yükseltmeyi hedeflemektedir. Bunun için sürekli arge çalışmaları yaparak , gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlara katılarak kalitesini ve iddialı ürünleri ile yeni müşterilere ulaşmayı hedeflemektedir . Bu uğurda açtığımız Kütahya Outlet , Kütahya Otogar , Kütahya Tavşanlı ,Eskişehir Cengiz Topel Caddesi , Balıkesir Susurluk Outlet , Bursa Haşim İşcan caddesi , Bandırma Liman Avm Mağazalarımızla müşteri taleplerini yakından tanıma fırsatı bulmuştur.
Seramiğin yaşam coğrafyası Kütahya da , seramikten sofra eşyası renkli ürünlerde kaliteden ödün vermeden sektöründeki yenilikleri yakalayan , çağdaş çizgi ve modaya uygun güçlü tasarım ve ekibiyle çevreye saygılı en iyi üretimi yapmak şirketimizin stratejik hedeflerin başında gelmektedir. Keramika , renkli ürünleriyle ve farklı dizaynlarıyla mutfaklarınıza renk katmaya devam edecektir.Keramika yı daha fazla tanımak için sizi www.keramika.com.tr adresine davet ediyoruz….
TASARIMLARDAKİ ESTETİĞE BAKIN LÜTFEN DOĞADAN ESİNLENİP HARİKALAR SUNUYORLAR BİZLERE...



RENKLERİN CANLILIĞI VE DOĞAL DESENLERİ İLE GÖZ ALICI DURUYORLAR




Dilden dile sofradan sofraya yayılan keramika sofralarımızı ve mutfaklarımıza renk katıyor.
Kadınların ortak noktasıdır mutfak ve hepimiz mutfaklarımızın cıvıl cıvıl olmasını isteriz işte sizlere mutfaklarınızı renklendirebilmeniz için harika bir fırsat http://www.keramika.com.tr/








Bu muhteşem tasarımları bizlere sunan müşteri memmuniyetini ve kaliteyle özdeşleştiren Keramika' yı emeklerinden dolayı kutluyorum.

Kampanyamızın detaylarını anlatmaya başlıyorum...
2 kişiye çok güzel hediyelerimiz olacak, işte onlar

1 KİŞİYE ÇOK ŞİRİN BİR FİNCAN TAKIMI
1 KİŞİYE AŞAĞIDAKİ GÜZEL ÇEREZLİKLER HEDİYE OLACAK.


ben hayran kaldım ,ve daha önce bir etkinlikten Keramika çerezlik kazanmıştım,hala kullanmaya kıyamadım mutfak dolabımda duruyor ,o kadar alımlı gösterişli ve göz alıcı ki anlatamam ancak yaşanır,sizde şansınızı deneyin ve Keramika ile tanışın buyurun bu harika hediyeler burada;

http://www.ilknurundunyasi.com/2011/08/sevgili-blogger-arkadaslarm-ve-degerli.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder