22 Ağustos 2011 Pazartesi

pembe maske çekilişi


http://www.kadinkosesi.com/mailing/pembemaske_07.jpgCosmetic Institute Pembe Maske

Antiaging ve antioksidan öğeler içeren, akne ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı krem maske…

Antiaging özellikli maske; yüzünüzü derinlemesine nemlendirmeye, formülündeki aktioksidan öğeler sayesinde akne ve kırışıklıkların giderilmesine ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

Ürün minimum beş seans olarak uygulanmakta ve cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısı arttırılabilmektedir. Pembe Maske havanın mevsimsel değişiminden kaynaklanan zararlı etkileriyle ciltte oluşan nem kaybı, pullanma, hassasiyet, kızarıklıklar gibi sorunlar içinde kullanılabilir. Yüzünüzdeki ve cildinizdeki su, vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlamaya tazelik ve canlılık kazandırmaya yardımcı olur.

Pembe Maske Kullanımı

Uygulama yapılmadan önce yüzünüzü sıcak su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Maskeyi tüm yüzünüze (tercihen boyun bölgesinde de kullanılabilir) yoğun bir şekilde sürünüz. 30-40 dakika kadar yüzünüzde bekletip tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra kalıp halinde yüzünüzden çıkarınız.

Bu uygulamayı beş gün süre ile her gün gerçekleştiriniz. Cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısını 30 güne kadar çıkartabilirsiniz.

İçindekiler: Aqua ( D. Water ), Alcohol, Polyvinyl alcohol, Magnesium aliminium silicate, 1.3 Butylene Glycol, Kaolin, Panathenol, Tocopheryl acetate, Ceteareth-25, Cetyl alcohol, Salicylic acid, Evening primerose oil, Sweet almond oil, Hyaluronic acid, Disodium EDTA, C.I 45000, Frangrance

Uyarı: Göz ve göz çevresine uygulamayınız.. Haricen kullanılır. Açık yaralarda kullanmayınız. Ürün bileşenlerinden birine alerjisi olduğu bilinen kişiler kullanmamalıdır. Beklenmeyen bir etki görüldüğü doktorunuza danışınız.

Muhafaza Şartları: Ürün orijinal ambalajında, oda sıcaklığında ve ağzı kapalı olarak, direkt güneş ışığına maruz bırakmadan ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde minimum dayanma tarihine kadar muhafaza ediniz
bu güzel hediyeyi kazanmak için buyrun:;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder