25 Şubat 2012 Cumartesi

MELVİTA ile sizlere harika bir hediyemiz var seçtiğiniz ürün size hediye edilecektir.

katılmak için;

 http://www.ilknurundunyasi.com/2012/02/melvita-ile-sizlere-harika-bir.html




Merhaba sevgili blogger arkadaşlarım ve değerli takipçilerim;
Biz kadınlar için asla vazgemeyeceğimiz şeyler arasındadır güzelliğimiz. Güzel olmak için elimizden gelen çabayı sarfediyoruz ve o esnada bilerek yada bilmeyerek zarar veriyoruz cildimize.
Artık kozmetik ürünlerini alırken çok dikkatli olmamız gerekiyor özellikle son dönemlerde herkesin yaptığı gibi bende doğal ürünlere yöneldim ve bununla ilgili olarak da  harika bir firma ile tanıştım. Şimdi melvita nasıl ortaya çıkmıştır hep birlikte okuyalım daha sonra ürünlerini incelemeye başlayacağız.

Melvita'nın doğuşu 

El değmemiş, açık kırsal bölge aşığı Bernard Chevilliat ve kardeşi,  Biyoloji okuduktan sonra 1977 yılında Ardèche’e gelmiştir. Kardeşler, kırsal bölgede izole edilmiş bir çiftlik kurarak, beş yüz kovan ile arıcılığı ana işleri haline getirmiştir. Çok geçmeden Bernard’ın eşi Nûriël’in katılımıyla 1983 yılında çeşitlilik artırılmış, MELVITA kurulmuş ve arıclıktan gelme oldukları için bal içerikli ilk kozmetik ürünleri geliştirilmiştir.
 
 
İlk ürün olan altıgen sabun, bugün bir amiral gemisi olmuştur. Sabunu,  şampuan, banyo ürünleri, doğal içeriklerle yapılan süt ve kremler, çiçek suları ve bitkisel yağlar takip etmiştir. Sadece 4 çalışan ile başlamış olan şirket, giderek büyümüştür ve bugün 250’nin üzerinde çalışanı vardır.
Doğal, organik ürünler trendi başladığında MELVITA zaten bu şekilde üretim yapmaktaydı ve 2002 yılında organik ürünler için ECOCERT sertifikası alan ilk şirketlerden biri oldu.
Lagorce’da bulunan üretim yeri 2 hektarın üzerinde bir alanı kapsamaktadır. Yapı olarak bulunduğu çevreyle uyum sağlar ve orijinal bir atık arıtma sistemi vardır
 
2010 yılında başlayan büyüklüğü ve kapasitesi şu ankinin  iki katına çıkacak iddialı bir eco-inşaat projesi;  endüstrinin dahi gezegeni koruyarak ve kollayarak yapılabileceğinin kanıtıdır.


Cilt Gençleştirici Kompleks
Bu bölgesel krem göz çevrenizdeki ve dudaklarınızdaki kırışıklıkları ve çizgileri rahatsızlık hissi vermeden mükemmel bir şekilde azaltmaya yardımcı olur. İçerisindeki akasya sakızı ve karabuğday balmumu özleri ile birlikte gözle görülür bir şekilde doğal, gergin bir cilde sahip olmanızı sağlar.
Çatlak Önleyici Krem
Bu yenileyici krem Yalancı İğde, Kuşburnu, Baobab ve Inca Inchi yağları ile Kekik Balı, Centella, Mamaku eğrelti otu ve Chlorella bitkilerinin onarıcı etkisiyle formüle edilmiştir.Pürüzsüz ve kremli tapısı ile cildinizi yumuşak,esnek bırakır

      Gül Nektarlı nemlendirici krem
Hassas ciltlere özel bu krem cildi yatıştırır, korur, besler, onarır ve nemlendirir.
Fas ve Türk güllerinin ekstraktı cildi onarır. İran gül suyu yatıştırma etkisi ile bilinir. Şili kuşburnu ve shea yağı yenileyici ve besleyici özelliktedir. Gül çekirdeği sütü cildi güçlendirerek dış etkenlere karşı korunmasını sağlar. Hoş kokusunu Şam gülünden alan bu nemlendirici cilde canlılık, konfor ve ışıltı verir.




ballı vücut balsamı
Koruyucu özellikteki bu kremsi balsam;  kakao, shea yağı, aspir ve ayçiçeği yağının canlandırıcı özellikleri sayesinde cildin yenilenmesini, kekik balı ve stevia yaprakları ile cildin nemlenmesini sağlar. Bu sayede tüm vücuda aşırı rahatlama ve ipeksi bir his kazandırmaktadır.




O kadar harika ürünler var ki hepsini sizlere tek tek anlatmayı çok isterdim ama buna imkanımız yok maalesef daha detaylı bilgi ve daha çok ürün görmek için sizi firmamızın sitesine davet ediyoruz.


sizlere harika bir sürprizimiz var değerli firmamız sizlere bir ürün hediye etmek istiyor bunun için de çekilişli bir kampanya düzenledik.üstelik hediyenizi kendiniz belirleyeceksizniz

Gelelim kampanyamızın detaylarına harika doğal bir ürün kazanmak için yapmanız gereken tek şey şartları yerine getirip yorum bırakıp çekilişe katılmak olacak


işte şartlarımız:


                                
*  http://melvitaturkiye.com/mainpage.aspx sitemizi inceleyip beğendiğiniz bir ürünümüzü  linkiyle beraber "melvita organik güzellik" sloganıyla facebook profilinizde paylaşınız.(bu ürün sizin hediyeniz olacaktır eğer çekilişte siz şanslı olursanız.

http://www.facebook.com/pages/Ecem-Group/129835780428303?sk=info#!/pages/Melvita-T%C3%BCrkiye/192433247470159 sayfamızı beğenip sayfamızı tüm profiliizle paylaşınız.
*  kampanyamızı facebook ve twitter profillerinizde paylaşıp duyurunuz.
    bloğunuz yada siteniz varsa lütfen paylaşınız.



 Tüm bu şartları yerine getirenler arasında yapacağımız çekilişle 1 kişiye kendi yorumunda seçtiği ürün hediye edilecektir.

Kampanyamız 24 şubat 8 mart arasında olacaktır.
kargo ödemesi firmamız tarafından yapılacaktır.
hepinize bol şans diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder