6 Şubat 2012 Pazartesi

ÇILGIN ELTİLER VE LEEIS İLE SAÇLARINIZ HAYAT BULUYOR!!!


KATILMAK İÇİN BUYRUN;
http://www.cilgineltiler.com/2012/01/sac-dokulmesisac-kayb-bayan-erkek.html


Saç dökülmesi,saç kaybı bayan erkek hepimizin korkulu rüyasıdır  di mi? Özellikle biz bayanlar havalı gür  ve bakımlı saçlarımız olsun isteriz her zaman.Ancak bazen gıdalar,hava şartları vs. saçlarımız sağlığını kaybeder ve kayıplar olur..İşte sizlere bu konuda harika bir ürünle tanıştırmak istiyorum LEEIS SAÇ BAKIM SETİ




Leeis saç bakım seti saç dökülmesi yaşadığınız bölgelerde saçın daha iyi beslenip canlanmasını sağlar ve yeni saç oluşumunu tetikler. Saç dökülmesi olan bölgelerimizde ölmemiş olan saç köklerimizin ihtiyacı olan besinleri alarak çok daha hızlı bir şekilde çıkması ve canlanmasında etkilidir

     Leeis Şampuan Kullanımı;
Leeis Şampuanı şaçlar su ile ıslatıldıktan sonra yeteri miktarda avcunuza döküp saç diplerine 1-2 dakika kadar masaj yaparak iyice köpürtüldükten sonra durulayabilirsiniz. Gerektiğinde 2. kez uygulanabilir.

     Leeis Serum Kullanımı;
Leeis serumun saç derisine ve saç köklerine daha iyi nüfuz etmesi açısından saçınızın temiz olması çok önemlidir. Önemli bir diğer husus saçınızın kuru olmasıdır. Temiz ve kuru saça özellikle dökülmenin olduğu bölgeler başta olmak üzere en az 4 en fazla 7 defa püskürterek kullanın ardından parmaklarınız yardımıyla hafif masaj yaparak saç köklerinize Leeis serumun nüfuz etmesini sağlayın.
  İki günde bir Leeis kullanımını 45 gün boyunca tamamladıktan sonra saç döngüsü artık yeni saçlarla değişmiş olur ve dökülme tamamen durur. İlk aydan sonra artık ayva tüyleri şeklinde minik ve zayıf bir biçimde saç dökülmesi olan bölgelerde yeni saç oluşumlarını görmeye başlarsınız. Bu süre içinde yapmanız gereken beslenme şeklinize de dikkat etmektir, çünkü saç kökleri kanla, kan ise yediklerinizle beslenir.  İkinci ay ortalarında saç miktarındaki artışı gözlerinizle görebilirsiniz.
Saçın, yapısı gereği uzaması zaman alır. Dökülen saçlarımızın tekrar çıkmasına yardımcı Leeis saçın uzama süresini hızlandırır. İkinci ayın sonuna doğru yeni çıkan ayva tüyü şeklindeki saç tellerinin nasıl canlanıp kalınlaştığını ve saç derisini örtmeye başladığını görebilirsiniz,  yalnız saç dökülmesinin kaç yıldır devam ettiğine ya da kişinin yaşına ve genetik yapısına bağlı olarak bu durum herkeste geçerli denilemez.
Eğer elde ettiğiniz artan saç miktarı ve kapanan kellik sizin saç tipiniz için yeterli değilse, Leeis serum kullanımına devam etmenizin herhangi bir sakıncası yoktur. Dilediğiniz sonuca ulaştıktan, yeni saçlarınızdan memnun olduktan sonra ise 2 günde 1 gün değil, 3 günde 1 kez; daha sonra haftada 1 kez; daha sonra da ayda 1 kez uygulama yaparak saçınızın canlı ve parlak olmasını, dökülme sorununa karşı önlem olmasını sağlayabilirsiniz.



Ve işte kampanyamız sonunda şartları yerine getiren 1 izleyicimiz
 69 TL değerindeki Leeis Şampuan ve Leeis Serum'dan Oluşan setin sahibi 
olacak


Şartlarımız ise şöyle;
  • Bloğumuzun ve Facebook sayfamızın izleyicisi olmanız
  • Kampanyamızı blog,facebook ve twitterda duyurmanız
  • LEEIS FACEBOOK sayfasına katılmanız  ve yorum yazmanız
  • '' Leeis saç bakım seti saç dökülmesi yaşadığınız bölgelerde saçın daha iyi beslenip canlanmasını sağlar ve yeni saç oluşumunu tetikler. Saç dökülmesi olan bölgelerimizde ölmemiş olan saç köklerimizin ihtiyacı olan besinleri alarak çok daha hızlı bir şekilde çıkması ve canlanmasında etkilidir. Leeis ile, yeni çıkan ayva tüylerinizin beslenerek hacim kazanması, canlanması , saç formatı haline gelmesi artık çok daha kolay. Saça hayat veren unsur olan B ve B vitamini ailesi yoğun olarak Leeis saç bakım setimizin içerisinde bulunmaktadır.
    DAHA FAZLASI İÇİN...
    www.leeis.net ''                                                                              
                                  Yukarıda parantez içinde yer alan 
    ürün tanıtım yazısı ile linkini verdiğimiz görselini ( http://www.facebook.com/photo.php?fbid=237584902976315&set=a.237584896309649.51652.237583826309756&type=3 ) facebook  profilinizde birlikte paylaşmanız
  • Son olarak duyuru linklerinizi ad,soyad ve mailinizle birlikte yorum olarak bırakmanız     

SİPARİŞ ve SORULARINIZ  İÇİN;

Kampanya bitiş tarihi 10 Şubat 2012 sa:00:00
Kargo değerli firmamıza aittir
Herkese bolşans

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder