18 Şubat 2011 Cuma

PINARLABİZBİZE VE HBA COLLECTİON kampanyası

katılmak için buyrun;
http://pinarlabizbize.blogspot.com/2011/02/hba-collection-ile-giyiminiz.html



HBA COLLECTİON ile sizleri yeniliyoruz.Yeni kampanyamız çok hoşunuza gidecek.Firmamızı biraz tanıyalım isterseniz..Ticari hayatımıza 1982 yılında, Mutlu Export olarak başladık. Eskişehir’in ilk ve öncü export giyim mağazası olarak, bir ilke imza attık.
Bugün itibariyle ticari hayatımıza, Hba collection ticari ünvanı ile devam etmekteyiz. Müşterilerimizden aldığımız güç ve kaliteli, ekonomik ürün yelpazemizle, her geçen gün daha da büyüyerek hizmet alanlarımızı genişlettik.
Hba collection olarak , www.hbacoll.com vasıtasıyla değerli müşterilerimize 7 gün 24 saat alış-veriş imkanı sunmayı hedeflemiş bulunmaktayız.
Sitemizde Bayan kıyafetlerinden erkek kıyafetlerine çocuk kıyafetlerinden bebek kıyafetlerine kadar giyimle ilgili her çeşit ürünü en uygun fiyatlara alabilirsiniz.
Sitemizden bazı örnekler
 



 
KAMPANYAMIZIN HEDİYESİ 1 KİŞİYE 20TL'LİK HEDİYE ÇEKİ

KAMPANYA ŞARTLARIMIZ
**http://www.hbacoll.com/index.php?do=members/signup  sitemize üye olun beğendiğiniz bir ürüne yorum yapın
**Beğendiğiniz ürünü linkiyle birlikte faace duvarınızda paylaşın
**Kampanyamızı blog veya faceinizde duyurun
Kampanyamız 1 ay sürecek ve 8 Martta son bulacaktır.Kargo ücreti değerli firmamıza aittir.Bu güzel kampanya için kendilerine çok teşekkür ediyorum...

NOT:KAMPANYAMIZIN TÜM ŞARTLARINI YERİNE GETİRMEYEN KATILIMCILAR ÇEKİLİŞ SIRASINDA ELENECEKTİR.YAPILAN DUYURULAR KONTROL EDİLİYOR BİLGİNİZE...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder