22 Şubat 2011 Salı

CİCİKAN & WWW.MARASPAZAR.COM DAN SİZLERE HEDİYEMİZ





EVET ARKADAŞLAR HARİKA BİR SİTE KAHRAMANMARAŞ'IN 
TÜM ÖZEL LEZZETLERİNİ UYGUN FİYATA BULABİLECEĞİNİZ 
İLE SİZE HEDİYEMİZ VAR
Kahramanmaraş’ta yazılım  ve reklam ajansı olarak hizmet veren Mavi Yeşil Medya (www.medyamy.com)  Kahramanmaraş’ta bir ilke daha imza attı. Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetleri ve El sanatlarını bir arada bulabileceğiniz e – Ticaret sitesini tüm Türkiye’nin hizmetine sundu.
Maraşpazar.com’un genel koordinatörü Mustafa Bahçeci siteyi faaliyete geçirmedeki başlıca amaçlarının bir çok farklı yöresel ürüne sahip olan Şehrimizin ürünlerini tüm Türkiye’ye  tanıtabilmek, özellikle Kahramanmaraş dışında yaşayan ve bu lezzetlere özlem duyan hemşerilerimizin özlemini gidermek olduğunu söyledi.
MaraşPazar.com sayesinde insanlar nerede yaşıyor olurlarsa olsunlar internet üzerinden istedikleri Kahramanmaraş ürününü kolayca sipariş verebiliyorlar.  Düşünün; Edirne’de yaşıyorsunuz. Canınız Maraş Dondurması çekti. Gerçek Maraş dondurmasını bir siparişle ertesi gün ayağınıza kadar getirtebiliyorsunuz. Hem de Ahır Dağının eteklerinde yiyormuşsunuz gibi. Birçok hemşerimiz Kahramanmaraş dışında bu ürünlerin hasretini çekmiştir. Artık “Hmm olsada yesek” demek yok.
Birçok Kahramanmaraş’ lı dostlarına sevdiklerine defalarca Kahramanmaraş’ın o güzel ürünlerini hediye olarak yollamıştır. MaraşPazar.com sayesinde masanızdan kalkmadan, çarşı-Pazar dolaşmadan sevdiklerinize bu ürünleri hediye olarak yollayabilirsiniz. Hem de Kargo ücretinden özel kargo anlaşmamız sayesinde kâr edebilirsiniz.MaraşPazar.com bu konuda da büyük bir ihtiyacı karşılıyor.
MaraşPazar.com’da Ferah Pastanesi, Haşiroğlu Tarhana, Akif Şekereleme, Osmanlı Çarıkçısı, Karpuzoğlu Ceviz Oyma gibi Kahramanmaraş’ın bir çok tanınmış markasını bulabilirsiniz. Markaların ve ürünlerin detaylı bilgilerine ulaşabilir, Ürünlerin özellikleri ve yapılışları hakkında bilgi edinebilirsiniz.
MaraşPazar.com olarak  amacımız ticaretle birlikte Kahramanmaraş’ın markalarını ve yöresel ürünlerini Türkiye ve dünyaya en iyi biçimde tanıtmaktır. Bu konuda bizi destekleyen tüm hemşerilerimize şimdiden teşekkür ederiz.
HEDİYEMİZ
ARİFBEY 1.KALİTE

İPEK PUL BİBER 1KG

ÜRÜN HAKKINDA:
ipek pul biber, ipek kırmızı pul biber, maraş ipek kırmızı pul biber, doğal ipek pul biber, maraş biberi
KATILMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
1-WWW.MARASPAZAR.COM Sitesine üye olmak bir ürüne yorum bırakıp ürünü face duvarınızda paylaşmanız
2-WWW.MARASPAZAR.COM Facebook grubuna katılmanız

3.Kampanyayı Facebook veya Blogunuzda yayınlamanız

 KAMPANYAMIZ 14.03.2011 Tarihinde son bulacaktır. KARGO FİRMAMIZA AİTTİR....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder