9 Ağustos 2010 Pazartesi

sende burda olmak istermisin blogundan Yakaladınyakaladın.com'dan 3 Kişiye Horlama Aparatı Hediye..



http://eniyimarka.blogspot.com/2010/08/yakaladnyakaladncomdan-3-kisiye-horlama.html


http://www.yakaladinyakaladin.com/?islem=urd&ID=1809 'dan Hediyemiz var..
Tam 3 Kişiye Horlama Aparatı Hediye..
Katılım Şartları Çok Kolay:
Yakaladın yakaladın face hayran sayfasına katılmanız ve arkadaşlarınızı davet etmeniz.3-Yakaladın yakaladın sitesine üye olmanız ve bu postun altına yorumunuzu bırakmanız,
Kampanya Bitiş Tarihi:15 Ağustos'tur..
Birazda Ürünümüzü Tanıyalım..
Yanınızda horlayan bir insanla uyumaya çalıştınız mı hiç?? Ben 3 yıldır uyumaya çalışıyorum inanın dünyanın en kötü şeyi yanında horlayan bir insanla uyumaya çalışmak. Düşünsenize yorgunsunuz sadece yatağa girip deliksiz uyku çekmek istiyosunuz tam dalmışsınız yanında pancar motoru gibi ses çıkartan bir adam üstelik eşiniz ... tabii normalde pancar motoru gibi ses çıkarıyor çıkarmasına hele çok yorgunsa eyvah ozaman ses ferrari motoruna dönüyor. Bende son iki yıldır kulak tıkaçlarıyla uyuyorum başka bir çözüm bulamadım. Bu ürün elimize 2 gün önce geldi açıkçası deneme fırsatımız olmadı ama internette araştırdığım kadarı ile kullananlardan herhangi bir şikayet yok herkes memnun ve fiyatı inanılmayacak kadar pahalı bir ürün piyasada. Ama biz yakaladın olarak yine sizlere en ucuz fiyat garantisi ile ne yapıp edip sunmayı başardık...Sizlere bu ürün hakkında merak edeceğiniz herşeyi aşağıda detayları ile anlatmak istedim.


Snore stopper, horlamayı önleyen ve rahat nefes almayı sağlayan burun içi aparatıdır.
Horlama ve burun tıkanıklığı ciddi bir sağlık sorunudur. Sağlıklı bir vücut için burundan soluk alıp vermek gerekir.
Burnunuzun akciğerlerinize yeterli oksijen sağlayamaması durumunda (alerji, kırık burun v.b. bağlı olarak) vücudunuz, esneme esnasında olduğu gibi, ağız yoluyla solunum yapacaktır. Uyku halinde iken ağız genellikle açık kalır ve alt çene geriye düşer, dil ve yumuşak dokular ağzın gerisine düşer ve bu durum solunum yolunun engellenmesine yol açar. Hava girişindeki azalmayla birlikte, vücudun eşit miktarda oksijen almaya çalışması yumuşak dokuların titremesine ve horlamaya sebep olur, nefes verişlerde rahatsız edici bir ses ortaya çıkar.

Snore stopper burun deliklerini açık tutarak burun yolu hava akışını arttırır ve yeterli oksijeni sağlamak amacıyla beynin daha fazla nefes alma sinyallerini önler. Solunum daha rahat bir hal alır, daha fazla nefes almak için ağzın açılmasına ihtiyaç kalmaz. Dolayısıyla horlamaya sebep olan dar havayolu titreşimlerinin azalmasına yardımcı olarak horlamayı önler. Bu sayede de geniş bir şekilde açılmış, kuru bir ağızla uyumanın önüne geçilmiş olunur.

Snore stopper 4000 İsveçli kullanıcı ile uyku laboratuarında test edilmiştir.
% 53 oranında horlamayı önlediği,
% 80 oranında nefes almayı arttırdığı,
% 75 oranında diğer horlamayı önleyici aparatlar arasında snore snopper ı tercih edildiği kanıtlanmıştır.
Üstelik şeffaf olma özelliği ile görünmez
tüm gece boyunca şeklini korur, burun deliklerinde kalır ve güvenlidir.
Tamamen burun deliklerine yerleşir, esneyerek burun deliklerinden çıkmaz.
Burun deliklerine baskı yapmaz, yumuşaktır, anatomik dizaynı ile rahattır.
Burun deliklerini açık tutarak vücudun yeterli oksijen almasına yardımcı olur. Ağızdan nefes almayı ve ağız kuruluğunu önler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder