5 Temmuz 2011 Salı

Dr.Hauschka ile Hediye Zamanı

KATILMAK İÇİN; http://makyajgunlugu.blogspot.com/2011/07/drhauschka-ile-hediye-zaman.html


     Son zamanlarda organik makyaj ürünlerine karşı merakım artmış durumda. Dünyaca ünlü Dr.Hauschka'nın Türkiye'ye gelmesi beni çok sevindiren bir haber oldu. 
     
     Size önce markadan bahsetmek, ardından da yarışmamızı duyurmak istiyorum.


     Dr.Hauschka Cilt Bakım ürünleri, 1935 yılında Avusturyalı kimyager Dr.Rudolf Hauschka'nın antroposofik ve homeopatik ilaçlar üretmek üzere kuruduğu WALA şirketi tarafından Almanya'da üretiliyor. 1960'lı yıllarda Estetisyen Elizabeth Sigmund ile "Bilim ve Doğanın Buluştuğu Nokta" fikriyle ve özel bir üretim prosesi olan "ritmik yöntem" kullanılarak ilk ürünler geliştiriliyor. "Ritmik yöntem" sayesinde medikal özellikli bitkilerden, koruyucu ve alkol kullanılmaksızın bozulmadan kalabilen su bazlı özütler elde ediliyor. Yaşamın sırrının hayatın ‘ritmi’nde olduğu görüşünden yola çıkan uzmanlar; bu özel ekstrelerle ürünlerin çekirdeğini oluşturuyor. Dr.Hauschka; paraben, mineral yağlar, polietilen glikol, sentetik koruyucular, sentetik koku veren maddeler içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor.
     WALA'nın kendi bahçıvanları 4,5 hektardan daha geniş bir alanda 150 den fazla medikal bitkiyi biyodinamik ve organik tarımla özenle yetiştiriyor. Dr.Hauschka’nın başarısı; yetiştirilen bu etkin bitkiler, doğadan gelen mineraller ve ritmik yöntemden geliyor.
Dr. Hauschka ürünlerini nerelerden alabiliriz ?
     Ürünler www.gnc.com.tr ve tüm GNC magazalarinda satilmakta. Kozmetik ürünler ilk etapta Şaşkınbakkal, Metrocity ve Palladium'da satılıyor; ancak tüm kozmetikleri yine online olarak www.gnc.com.tr 'den satın alabilirsiniz.


 
Hediye zamanı...

     Dr. Hauschka aranızdan şanslı 2 kişiye hediye seti gönderecek.
     Bu setin içerisinde ;
  • Dr. Hauschka havlusu,
  • Dr. Hauschka anahtarlığı,
  • 2 adet Dr. Hauschka organik makyaj ürünü,
  • Seyahat kiti {Cleansing Cream (10g), Facial Toner (10ml), Moisturizing Day Cream (5 ml), Quince Day Cream (5 g), Rose Day Cream (5 g)}olacak.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder