21 Ocak 2011 Cuma

İNCİSERULES BLOGUNDAN DÜNYACA ÜNLÜ BİR MARKA DAYMOD' DAN SADECE SİZE ÖZEL

KATILMAK İÇİN BUYRUN ;
http://inciserules.blogspot.com/2011/01/dunyaca-unlu-bir-marka-daymod-dan.html

DÜNYACA ÜNLÜ BİR MARKA DAYMOD' DAN SADECE SİZE ÖZEL


Sevgili dostlarım yeni kampanyamızda dünyaca ünlü bir marka ile çalışmaktan büyük bir onur duyuyorum. Kampanyada bize destek veren firmamıza buradan da teşekkürlerimi sunuyorum. Kampanyamıza geçmeden önce aslında hepinizin yakından tanıdığı  modanın ilklerini yakalayan firmamızı kısaca tanıtmak istiyorum

DAYMOD Çorap 1984 yılında Uğur Çorap adıyla kurulmuş olup, faaliyetlerini çorap ve iç çamaşırı alanlarında sürdürmüştür. İlk yıllarda iç piyasadaki üreticilerin mallarını mağazalarında pazarlayan firma, ilerleyen yıllarda İtalya, Fransa gibi modanın trendlerini belirleyen ülkelerden son moda ürünleri müşterisiyle buluşturmuştur.

1991 yılında ithal ettiği ürünleri, kendi mağazalarının yanı sıra Türkiye pazarındaki diğer büyük mağaza zincirleri aracılığı ile pazarlama yolunu seçen firma, 2000 yılına gelindiğinde ithal çorap pazarının lider kuruluşlarından biri olmuştur. Müşterilerine daha geniş bir ürün yelpazesi sunmayı amaçlayan firma, 2002 yılında kendi tam entegre fabrikasını kurmuştur. İlk etapta pamuklu soket ve külotlu çorap ürün guruplarıyla üretime başlayan firma, kısa süre içinde ince naylon külotlu çorap üretimine geçmiş ve ürün çeşitliliğini arttırmıştır. 2009 yılı itibari ile Daymod Çorap yıllık 13 milyon adetlik üretimi ile Ortadoğu'dan  Avrupa'ya , Batı Asya'dan Afrika'ya kadar ihracaat yapmaktadır.
Üretimin tüm aşamaları tam otomatik makinelerde, her aşamada kalite kontrol 
görevlilerinin kontrolünde ve yüksek teknoloji cihazlarla gerçekleştirilmektedir. Bu hem daha kaliteli mal üretimini sağlamakta, hem de tüketici taleplerine daha hızlı cevap verilmesine olanak tanımaktadır.
DAYMOD Çorap ürettiği tüm ürünlerinde dünyanın en kaliteli sentetik iplik üreticileriyle çalışır. Kullanılan elyafın kalitesi ürünlerimizin uzun ömürlü ve daima ilk günkü gibi rahat olmasını sağlamaktadır.

DAYMOD Çorap; yüksek kalitedeki hammaddeyi, yenilikçi moda anlayışıyla şekillendirip , yeni nesil modayı ayaklarınıza getiriyor.


Ürün yelpazesi çok geniş olan
Türkiye' nin en büyük kadın çorabı üreticilerinden biri olan Daymod' la çekici olun desenli olun, hayatın her sahnesinde DAYMOD' lu olun! Sloganımızla birlikte sizin için seçtiğim ürünler





Bunlar ve daha fazlası için sitemizi ziyaret edin
Kampanyamıza gelince

Kampanyamız 15 gün sürecek olup kampanya sonunda kazanan firmamızdan dilediği ürünü hiçbir ücret ödemeden alacaktır.

Kampanya şartları

1-izleyicim olmanız
3-kampanyayı duyurup buraya not olarak bırakmanız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder