18 Ocak 2011 Salı

CİCİKAN VE EKSTRAFİYAT.COM VE SİZLERE HARİKA HEDİYELERİ 2. HAFTA

KATILMAK İÇİN;
http://cicikanworld.blogspot.com/2011/01/ekstrafiyatcom-ve-sizlere-harika_14.html

 
YENİ KAMPANYAMIZ SİZLERE EN GÜZEL ÜRÜNLERİ EN EKONOMİK FİYATLARA SUNAN ÇOK UYGUN ÖDEME KOŞULLARI İLE KALİTELİ HİZMET SAĞLAYAN WWW.EKSTRAFİYAT.COM FİRMASI İLE ARKADAŞLAR....



Ekstrafiyat.com, internet üzerinden satış yapmak üzere, Türkiye'nin yükselen değerlerinden biri olan sanal mağazacılık sektörüne yeni bir soluk getirmek üzere kurulmuştur. Dinamik bir yapıya sahip olan Ekstrafiyat.com, sanal ortamda sizlere en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemeyi siz müşterilerine taahhüt etmektedir. Ekstrafiyat.com, sanal mağazacılık sektöründe kök salmak ve kalıcı olmak amacı ile daima müşterilerini düşünen, en iyi hizmeti en uygun fiyata sunan kampanyalar ile daima göz önünde olacaktır.

Ekstrafiyat.com'un temel prensibi, müşteri memnuniyeti ve tüketi haklarına saygıdır. Ekstrafiyat.com hızlı ve güvenli alışveriş yapabilmeniz için gerekli tüm teknolojik donanıma sahiptir. Ekstrafiyat.com'un hedefi istediğiniz ürünleri sorunsuz, güvenli, ekonomik ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaktır.

Ekstrafiyat.com'a duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.

Ekstrafiyat.com müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetini arttırarak sürdürecektir.

Saygılarımızla,
Tabsan Elektrik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.
www.ekstrafiyat.com
KAMPANYAMIZ 4. HAFTA SÜRECEKTİR HER HAFTA HARİKA HEDİYELERİMİZ VAR SİZLERE
2. HAFTA HEDİYEMİZ...
 
 
USB Kupa-Fincan Isıtıcı

Bilgisayarda çalışırken çoğumuz bir şeyler içeriz. Kimi zaman bilgisayar başında geçen dakikalarda fincan ya da kupamıza koyduğumuz kave/çayı yudumlamayı unuturuz. Hatırladığımızda ise iş işten geçmiştir. Bardağımız soğumuş içinde duran kahve ya da çayımız içilemeyecek derecede soğumuştur. İşte USB Fincan-Kupa Isıtıcı tam da bu amaçla üretilmiş bir ürün.
Kupanızı veya fincanınızı doldurup masaya oturduğunuzda Fincan-Kupa ısıtıcıyı bilgisayarınızın USB soketine takmanız ve de bardağınızı ısıtıcının ortasına yerleştirmeniz yeterli. USB bağlantısını yaptığınızda ısıtıcının üzerinde çalıştığına dair yeşil ışık yanacaktır. Isıtıcıyı açma/kapama butonuyla devreye soktuğunuzda ön tarafında kırmızı ışık yanacaktır. Kırmızı ışığı gördüğünüzde kupanızın ısınma işlemi başlamış demektir.
İstediğiniz zaman çalışmasını durdurmak için aynı butona bir kez daha basmanız yeterlidir. Bardağınız boşken ya da kullanmadığınızda zamanda kapama düğmesinden kapatmanızı tavsiye ederiz.

  • USB'den enerji alır batarya gerekmez
  • Üzerindeki düğmesi sayesinde cihazı kapatmak için çıkarmanız gerekmez
  • Herhangi bir içeğiniz 50ºC-60ºC sıcaklıkta korur.
  • LED ışık ile ısıtının açık olduğunu kolayca anlayabilirsiniz
  • Metal bölümün etrafındaki kaliteli malzeme yanıkları engeller
  • USB ile kolayca çalıştırabilirsiniz
  • Ergonomik, taşınabilir ve kullanışlı tasarım
  • USB Portu olan tüm cihazlar ile kullanabilirsiniz

KAMPANYAMIZA KATILIM KOŞULLARI
1- WWW.EKSTRAFİYAT.COM  SİTESİNE ÜYE OLMAK VE YORUM BIRAKMAK (Yorum bıraktığınız linki burada belirtmeniz ve facebook profilinizde paylaşmanız mutlaka ürünü face profilinizde paylaşanız)

2- WWW.EKSTRAFİYAT.COM FACEBOOK GRUBUNA KATILMANIZ VE ARKADAŞLARINIZA ÖNERMENİZ

3- WWW.EKSTRAFİYAT.COM TWİTTERDAN TAKİBE ALMANIZ (Twitter hesabı olanlar içindir)
KARGO DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR... KAMPANYAMIZIN 2.HAFTA KATILIMI  21 OCAK 2011 DE SON BULACAKTIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder