27 Ocak 2011 Perşembe

ÇİKOLATA HEDİYE İLE SEVGİLİNİZE KALBİNİZİ YOLLAYIN

KATILMAK İÇİN;
pinarlabizbize.blogspot.com/2011/01/cikolata-hediye-ile-sevgilinize.html

N



Merhaba arkadaşlar.Sevgililer günü öncesi siz değerli takipçilerimiz için harika tatlımı tatlı aşk kokan bir kampanya hazırladık.Çikolata sevenler bu kampanyamıza bayılacak.Gerçi çikolata sevmeyen yoktur sanırım :)

Çikolata hediye websitesi müşterilerimizin yoğun isteği üzerine 2010 yılında faaliyete geçmiştir. Chocnette markası Türkiye genelinde 45 yerde siz değerli müşterilerimize meyveler üzerine erimiş gerçek çikolata sunumu yapmaktadır. İlk kez İstanbul Optimum Alışveriş Merkezinde 2008 yılında başlayan hediyelik çikolata konseptimiz şimdi websitesi olarak hizmetinize girmiştir.
Özel günlerinizde sevdikleriniz bir tebessüm armağan etmek ister misiniz?
Çikolata aşka geldi...

Bebek doğumlarınızda, söz ve nişan merasimlerinizde, sünnet düğünlerinizde, bayramlarda, evlilik yıldönümüzde, doğum günlerinizde, sevgililer gününde, yılbaşında, şirketinizin tanıtımında ve promosyonlarınızda ve tüm özel anlarınızda size özel en kaliteli çikolatayı, en iyi sunumla, en uygun fiyata ayağınıza getirmekten mutluluk duyarız.

Sizleri mutluluk dünyamıza bekliyoruz.
Teşekkür ederiz...
Cikolatahediye.com

     KAMPANYAMIZIN HEDİYESİ SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL AŞK ÇİKOLATA

Sevdiğinize AŞKınızı armağan edin tüm gerçekliğiyle, umarsızca, kusursuzca, ve ona tebessüm armağan edin çikolatalarımızla… Siz ve sevdiğiniz için özel olarak hazırladığımız ürünümüzü aşkınıza sunarız. Aşkın vazgeçilmez rengi ve kaçınılmaz sembolü olan kırmızı süet kalp kutu, altın metalize iç tasarımı ile birlikte. Ve tadına doyamayacağınız kırmızı ve altın kalp şeklinde kakao kremali fındık dolgulu çikolata (10 adet 130 gr) AŞK ürünümüzde buluştu. Bir umut, bir rüya ve bir armağan.. Sizi çikolatanın ölümsüz aşkına davet ediyoruz…

 KAMPANYA ŞARTLARIMIZ ÇOK BASİT
**Kampanyamızı face yada bloglarınızda duyurun


Kampanyamız 7 Şubatta son bulacak ve sevgililer günü öncesi çikolatanız elinizde olacaktır.Kargo firmamıza aittir.Hepinize bol şans..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder