27 Aralık 2010 Pazartesi

mina karenim ve MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİRİYORUZ

KATILMAK İÇİN;
http://minakarenim.blogspot.com/2010/12/mutfaklarinizi-renklendiriyoruz.html#comments
 'Mutfaklarınızı Renklendiriyoruz '

Sloganları ne kadar da güzel değil mi? 
Hangi kadın istemez ki rengarenk bir mutfak...

Mutfaklar, biz bayanlar için evimizin en önemli alanlarından biri. 
Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, yemek sonrası çay keyifleri, yoğun koşturmacanın ardından gelen yorgunluk kahveleri derken, evdeki zamanımızın büyük bir bölümünü mutfakta geçiriyoruz. Beyler için sadece ''yemekte ne var'' diye kontrol etmek yada ''bir bardak su almak'' için kullanılan bir bölüm oldugundan dolayı o konuya hiç değinmeyecegim bile :)

Peki bu yaşam alanlarımızı renkli, cicili bicili, daha eğlenceli, daha enerjik görmek istemez miyiz? İsteriz tabi ki :) İşte tamda bu noktada sizlere Keramika Seramik markasını tanıtmak istiyorum. 
Keramika Seramik, kaliteli, rengarenk ürünleri ile  mutfaklarımızı daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlamış. Birbirinden güzel zarif çizgilerle, renkli tasarımlarla hazırlamış oldukları ürün konseptleri var ki, sizde incelediğinizde benim gibi hayran olacaksınız...




Keramika Seramik Genel Müdürü Sayın Emin Yüce'nin Mina Karenim blogu 
izleyicilerine bir mesajı var.

Merhabalar,

Keramika olarak; genis ürün yelpazemiz, modern çizgiler dogrultusunda hazırladıgımız kaliteli, rengarenk ürünlerimizle mutfaklarınızı daha da eglenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Bu amaç dogrultusunda yemek takımları, kahvaltı setleri, kahve takımları, pasta takımları, çerezlikler, masa takımları ve masa aksesuarları dahil en ince ayrıntısına kadar düsünülmüs farklı dizaynlarla; sizlere en iyisini ve en yenisini sunma arzusu içerisindeyiz. Çalısma prensibimizin ilkelerinin en önemlisi olan, kullanıcı memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla, ürünlerimizi kalite testlerine tabi tutarak, ürünlerimizi kullanan hanımların içlerinin rahat olması amacıyla, saglık açısından hiçbir sorun teskil etmeyecegini, bulasık makinelerinde yıllarca rengini kaybetmeden yıkanabilecegini, kir leke tutmayacagını ve uzun süre sorunsuz bir sekilde kullanabilineceginin garantisi veriyoruz.

Yılların kazandırdıgı tecrübeyi ve kaliteyi sizlerle paylaşmak, duygu ve düsüncelerinizin bizim için çok önem arz ettigini bir kez daha yineleyerek, Mina Karenim blogu takipcileri ile bulusmanın ayrı keyfini yaşıyoruz.

Dileriz keyifli bir etkinlik olur ve paylasımlarımız güzel vesilelerle devam eder…

Saygılarımla, 

Emin YÜCE
Genel Müdür


Sayın Emin Yüce'ye, Mina Karenim blogu ve takipcilerimin duygu ve düşüncelerine verdiği önem ve nazik sözlerinden ötürü tesekkurlerimi sunarım.

Evet, değerli Mina Karenim takipçileri; Keramika Seramik ile ortaklaşa yürüttüğümüz ''15 GÜNE, 15 HEDİYE'' etkinliğimizin başladığını sizlere bildirmenin heyecanını, mutlulugunu yaşıyorum.
 15 gün sürecek ve 15 şanslı izleyicimizin mutfaklarını renklendireceğimiz
etkinliğimizde
çekiliş ile belirleyecegimiz;

İLK 8 ŞANSLI ARKADAŞIMIZ Keramika Seramik 7 PARÇA PASTA TAKIMI,
SONRA Kİ 7 ŞANSLI ARKADAŞIMIZ Keramika Seramik 12 PARÇA ÇAY TAKIMI KAZANACAKTIR.


Katılım şartımız ise;
 * Blogun izleyicisi olmanız,
*  Keramika Seramik web sitesini incelemeniz,
duygu ve düşüncelerinizi yorum olarak belirtmeniz,
* Son olarakta AD-SOYAD ve mail adresinizi yazmanızı istemekteyiz.

*Kampanyamız 10 ARALIK - 25 ARALIK tarihleri arasında düzenlenecektir.
*Model/Renk seçimi, kargo ve masraflar KAREMİKA SERAMİK firmasına aittir.
**AD-SOYAD belirtilmeyen yorumlar, çekilişe dahil edilmeyecektir.

1 yorum: