27 Temmuz 2010 Salı

42 TL değerinde Depilissima 100ml Sir Ağda Seti Hediye Kampanyası Bakimliolmak.com işbirliği ile








http://guzelizcunkubakimliyiz.blogspot.com/2010/07/bakimliolmakcom-isbirligi-ile-42-tl.html#comment-form


Son zamanlarda yeni trend evde sir ağda yapmak. Sir ağdanın en iyi epilasyon yöntemi olduğunu söylememe gerek yok zaten fakat son zamanalrda gerek ağdacıların hiyjenik olmamasında gerek her ay 50-60 tl ağda parası vermekten bıkanalr artık kartuş yada konserve sir ağda setleri alarak evde kendi ağdalarını kendileri yapıyorlar bizde en iyi sir ağda markası hangisi diye araştırdığımızda karşımıza Depilissima markası çıktı. Belki çoğumuz bu markayı duymadık marketlerde satılan vivet sesu markalarını biliyorduk ama inan araştırınca gördümki ağdacılar ve güzellik salonları bu markayı kullanıyorlar diğer markalardan en az 10 gömlek üstün bizde bir hediye vereceksek en iyisini verelim istedim lafı sözü çok uzatmadan biraz hediyemizden bahsedeyim.

Depilissima Sir Ağda Seti 100ml:Sir ağda için gerekli olan tüm malzemeleri içermektedir. Depilissima 100 ml Kartuş Isıtıcı, 1adet Naturel Kartuş, 1 adet 20 adetlik özel kesilmiş bez, 4 adet yağlı mendilden oluşur. Şık çantası ile yer kaplamaz ve kolay taşınmasını sağlar.


Garanti: Bu Ürün 2 Yıl Garantilidir. Garanti süresinde karşılatığınız tüm arızalarda bizimle iletişime geçip ürünü bize anlaşmalı olduğumuz kargolarla gönderebilirsiniz.Ürün tamir edilir yada yenisi ile değiştirilir

42 TL değerindeki bu sete ücretsiz kargo ücretide ödemeden talihli bir kişi sahip olacak bunun için yapmanız gerekenler.

Kampanyaya Katılmak için yapmanız gerekenler:
1- Bloğumu izlemeye almak.
2- http://www.bakimliolmak.com/ üye olmak. (Üye olurken iletişim bilgilerinizi doğru doldurmanızda fayda var çünkü kazanan talihliye burdaki bilgilerde ulaşılacak ulaşılamazsa yedek talihli aranacak.)
3- http://www.bakimliolmak.com/ sitesinde 3 farklı ürüne yorum yapmak.
4-Kampanyayı ve http://www.bakimliolmak.com/ linkini eğer bloğunuz varsa bloğunuzda yoksa facebookta duyurmak.
5-Şartlarınızı yerine getirdiğinizi, istek ve önerilerinizi yorumlarda belirtmek.
Hepsi bu kadar. :)
Son katılım tarihi
10 AĞUSTOS 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder