5 Mart 2012 Pazartesi

KERAMİKA DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZÜ KUTLUYOR...

KATILMAK İÇİN;

http://nilguncetin.blogspot.com/2012/02/keramika-dunya-kadinlar-gununuzu.html


Keramika Seramik
Keramika Seramik , 1972 yılından beri madencilik alanında faaliyet gösteren Ünsa Madencilik Turizm, Enerji, Seramik, Orman Ürünleri ,Elektrik Üretim San ve Tic. A.Ş tarafından kurulmuştur.
Keramika  , Türkiye de seramikten mamul renkli mutfak araç gereçleri üreten başlıca firmalarından biri olarak , Sektöre MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİYORUZ sloganıyla girmiştir. Model, tasarım özellikle renkleri ile dikkat çeken KERAMİKA  rengarenk ürünleri ve kalitesiyle  birçok  ülkeye ihracat yapmaktadır.  Ürünlerinde İSO 9001; 2008 standartlarına sahip olan firmamız , müşteri mennuniyetine ve kaliteye önem vererek  ihracat payındaki çıtasını yükseltmeyi hedeflemektedir. Bunun için sürekli arge çalışmaları yaparak , gerek yurtiçi gerekse yurtdışı  fuarlara katılarak kalitesini ve iddialı ürünleri ile yeni müşterilere ulaşmayı hedeflemektedir . Bu uğurda açtığımız Kütahya Outlet , Kütahya Otogar , Eskişehir Cengiz Topel Caddesi , Balıkesir Susurluk Outlet  ,  Bursa Haşim İşcan caddesindesi ve Bandırma Liman AVM deki  Mağazalarımızla müşteri taleplerini  yakından tanıma fırsatı bulmuştur.
Seramiğin yaşam coğrafyası Kütahya da , seramikten sofra eşyası renkli ürünlerde kaliteden ödün vermeden sektöründeki yenilikleri yakalayan , çağdaş çizgi ve modaya uygun güçlü tasarım ve ekibiyle çevreye saygılı en iyi üretimi yapmak şirketimizin stratejik hedeflerin  başında gelmektedir.  Keramika ,  renkli ürünleriyle ve farklı dizaynlarıyla mutfaklarınıza renk katmaya devam edecektir.Keramika yı daha fazla tanımak  için sizi www.keramika.com.tr  adresine davet ediyoruz….



BU HARİKA FİRMAYI DUYMAYAN YOKTUR EMİNİM...
BİRBİRİNDEN ŞIK, KALİTELİ, IŞIL IŞIL ÜRÜNLER 
KERAMİKA KALİTESİ VE GÜVENCESİ İLE 
MUTFAKLARINIZIN BAŞ TACI...

SİTEDEN SADECE BİRKAÇ ÜRÜN EKLEYEBİLİYORUM
OYSA SİTEYE GİRDİĞİNİZDE BİRBİRİNDEN ŞIK ÜRÜNLERİ ARDI ARDINA SEYRETMEKTEN KENDİNİZİ ALAMAYACAKSINIZ.....

 34 PARÇA KAHVALTI TAKIMI


55 PARÇA YEMK TAKIMI


7 PARÇA HAYVANAT BAHÇESİ MODELİ MAMA TAKIMI

VE DAHA NELER NELER 

GELELİM KAMPANYAMIZA 
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İÇİNDE SİZLERİ UNUTMAYAN http://www.keramikashop.com

BU ÖZEL GÜN İÇİN SİZE HARİKA BİR HEDİYE VERMEK İSTİYOR 



SICAK ÇAY SOHBETLERİNİZE RENK KATACAK 12 PARÇA ÇAY TAKIMI
KERAMİKADAN ŞANSLI ÜYEYE HEDİYE...

BU ÇOK CİCİ ÇAY TAKIMINI KAZANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder