25 Nisan 2014 Cuma

Defacto Çanta Hediyeli İlk ÇekiliŞ

KATILMAK İÇİN BUYRUN LİNK AŞAĞIDA ;
http://www.mehtapkaya.com/2014/04/24/cekilis/defacto-canta-hediyeli-ilk-cekilisim/

Merhaba Arkadaşlar;
Birkaç gün önce sizlere bir duyuruda bulunmuştum sitemde çekiliş yapacağım ve güzel hediyeler dağıtacağım diye, işte o gün geldi ve çattı. İlk sponsor arkadaşımızın hazırlıkları bitmediği için ilk hediye benden olacak.  İlk hediyem defacto marka çok güzel bir çanta %100 pamuk.
Defacto Büyük Çanta 233x350 Defacto Çanta Hediyeli İlk Çekilişim
Şimdi şartları konuşalım.
Bu yarışmayı sponsor değilde ben düzenlediğim için öncelikle facebook sayfamı beğeniyorsunuz https://www.facebook.com/mehtapca ardından twitter hesabımı takip ediyorsunuz https://twitter.com/mehtapkaya bunları yaptğınız zaman 1 çekiliş hakkı kazandınız demektir. Daha çok şans elde etmek istiyorsanız aşağıdaki şartları yerine getirmeniz yeterli.

Blogunuzda fotoğrafla birlikte yayınlarsanız ve benim sitemin linkini eklerseniz +2

Beni sosyal medyada takip ettikten sonra çekilişi duyurursanız her biri için +1 (FacebookTwitterGoogle Plus, Instagram) (beğen, paylaş, retweet)

Bütün bunları yerine getirdikten sonra aşağıdaki yorum alanına yazınızı paylaştığınız bloğun bağlantısını twitter bağlantısını ve facebookta yaptığınız paylaşımın bağlantısını yazmanızı istiyorum.

Hepinize bol bol şans.
Not: Yarışma 2 hafta sürecektir 10 Mayıs 2014 bitiş tarihi saat 20:00′da biter.  2 haftanın sonunda çekiliş www.random.org üzerinden yapılacaktır.
Hatırlatma: Bloğunda yayınlayan arkadaşlar sadece resim ve linki değil de kısa bir yazı ile yarışmadan bahsedip linki ve resmi koyarlar ise çok sevinirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder