28 Kasım 2011 Pazartesi

Lerzankaradan ve Leyleksepeti işbirliği ile

KATILMAK İÇİN;

http://lerzankaradan.blogspot.com/2011/11/lerzankaradan-ve-leyleksepeti-isbirligi.html

şimdi sizlere tanıtacağım firmada herkesi ama özellikle ebeveynleri ilgilendiren harika ürünler var.Özellikle çocuklu ailelerin görmek isteyeceği siteyi dolaşırken de çıkmak istemeyeceğiniz bir site zira bizde böyle oldu...Şuna da bakalım buna da bakalım derken bir baktık saatlerce incelemişiz siteyi ...


Firmamız anaokulu ve kreş malzemeleri konusunda sektörün en hızlı ve kararlı büyüyen firmasıdır. Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla satış hacmi olarak her yıl ortalama 3-4 kat büyümektedir. Mayıs 2011'e kadar sadece otellere, kreşlere ve anaokullarına toptan satış yapan firmamız, bu tarihte aldığı kararla perakende satışa da başlamıştır. Deneyimli kadromuzla müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.
Firmamız tedarikçilerinden uygun fiyatlarla tedarik ettiği yüksek kalitedeki ürünleri Türkiye'nin her köşesindeki müşterilerine uygun fiyatla ulaştırmak için kurulmuştur. Kalite konusundaki titizliğimiz ve müşteri memnuniyeti konusundaki kararlılığımız sektörde en büyüklerden biri olabilmemizin tek şartıdır. Bunu biliyoruz. Ve bu uğurda koşulsuz müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.
Sizin için seçtiğimiz her ürün öncelikle bizim süzgeçlerimizden geçer, kalite konusunda önce bizim onayımızı alır ve ardından siz müşterilerimize ulaşır.
Ve bizim müşterilerimiz bizim sunduğumuz ürünleri kullanırken, bu kontrol mekanizmasının güvenini yaşarlar.



ben siteden bir süre önce oğlumun çok sevdiği trafik halısı almıştım ve sizlerede siteyi ve ürünlerini şiddetle tavsiye ederim sitede SSL Sertifikası da var 

gelelim hediyelerimize 
bir kişiye ahşap yapboz tamir seti







bir kişiyede 

lolipop yastık hediyemiz








şartlarımıza gelince öncelikle blogumun izleyicisi olmanız 
facebook grubumuza katılmanız

firmamıza üye olmanız beğendiğiniz bir ürünü facebook ta yada blogunuzda paylaşmanız 
firmamızın facebook grubuna katılmanız 
ve son olarakta kampanyamızı facebook twiter ve bloglarınızda duyurup linkleri ve mail


 adresinizi yorum olarak yazmanız

kargo değerli firmamıza aittir 
herkese bol şans diliyorum  
kampanyamız 11 Aralık Pazar günü 23.00 da sona erecektir




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder