9 Eylül 2011 Cuma

Katıl Kazan’da Biopro.com.tr; Bebeğinize ve Size Sağlık Hediye Ediyoruz

BIOPRO
ELEKTROMANYETİK ALAN KORUYUCUSU ÜRÜN BİLGİLERİ

Türkiye’de Elektromanyetik koruyucu olarak akredite belgesi alabilmiş tek üründür.
Üretim yeri;
A.B.D.
İçeriği;
Biopro ürünleri tamamen Nano teknoloji kullanılarak üretilmiş bir polimerdir, elektronik cihaz değildir.
Kullanım süresi;
Kullanım süresi minimum üç yıldır.
Kullanım alanları;
Günlük yaşantımızda kullandığımız tüm elektrikli cihazlarda;

Cep telefonu, laptop, kablosuz modemler, navigasyon cihazları, TV & bilgisayar ekranları,  mikrodalga fırınları, çamaşır, bulaşık makineleri, buzdolapları,  infrared ısıtıcılar, tasarruf ampulleri, bluetooth cihazları…  baz istasyonu, elektrik hatları…..
Kullanılan cihazlara etkisi:
Cihazların çalışma performansına herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.
Cihazların veri transferine herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.
Uyarılar;
Ürünlerin içindeki polimer bileşen zehirli değildir ve eğer yanlışlıkla yutulursa zararsızdır.
Isı ve nemden etkilenmemektedir.
Çalışma koşulları:
Biopro’nun aktif olması için herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç yoktur.
Koruyuculuk alanı ve oranı:
2,5 metre çapında küresel bir alanda elektromanyetik radyasyona karşı vücudunuzu korumaya yardımcı olur.
Yani  Biopro ürünlerinden herhangi birini yanında bulunduran kişi daimi olarak çevreden gelen her türlü elektromanyetik radyasyonun olumsuz etkilerinden korunmaktadır.
Elektromanyetik radyasyonun sonuçları;
Elektromanyetik radyasyon, görme kaybından kansere birçok hastalığın nedeni. Elektrikle çalışan her gereç, çevremizden geçen her elektrik hattı, büyük ya da küçük bir radyasyon kaynağı.
En çok dikkat edilmesi gereken cihazlar ise vücuda yakın ve uzun süre kullanılanlardır. Elektromanyetik radyasyonda zararın boyutu, kaynağın vücuda yakınlığı ve temas süresine bağlı olarak değişiyor.
Cep telefonlarını çevremizdeki televizyon, bilgisayar, aydınlatma gibi radyasyon kaynaklarından çok daha uzun süre vücudumuza yakın tutuyoruz ve bu nedenle zararlarını önemseme mecburiyetindeyiz.

Cep telefonlarının insan organizması üzerindeki etkilerini inceleyen birçok araştırma yapıldı. Şu ana kadar saptanan en belirgin etki, ürettiği manyetik radyasyonun temas ettiği alan ve çevresindeki hücrelerdeki sıcaklığı artırması. Yani bir tür mikrodalga fırın etkisi yapıyor. Kulağa dayanarak uzun süre konuşulduğunda, kulak ve beyin hücrelerinde meydana gelen ısınma kalıcı hasar yaratıyor. Sonuç: işitme kaybı, görme bozukluğu, hafıza problemleri.
Hayvanlar üzerinde yapılan deneyler ise cep telefonu dalgalarının hücre dokusunu tahrip edebildiğini gösteriyor. Bunun için cep telefonuyla günde bir saat konuşmak yeterli. 7 Avrupa ülkesindeki 12 araştırma kurumunun, 2000’de başlayıp 4 yıl sürdürdüğü araştırma bu verileri doğruluyor.

Şu anda ısısal özelliğine bağlı etkilerin net olarak saptanabildiği ve önümüzdeki on yılda diğer etkilerden kaynaklanan diğer kalıcı zararların ortaya çıkacağı belirtilmektedir, yani şu anda cep telefonunda kuluçka dönemi yaşamaktayız.
Özellikle çocukların cep telefonu kullanımı kısıtlanması gerekmektedir. Çünkü elektromanyetik radyasyondan etkilenme oranları yetişkinlere oranla çok daha yüksek. Bunun başlıca nedenleri; Çocukların kafatasının daha ince olması, manyetik radyasyonun daha derine nüfuz edebilmesi ve vücut boyutlarının küçüklüğü nedeniyle, yetişkinlerdekinden çok daha etkili rezonans yaşanır. Yani vücutları anten gibi, baz istasyonlarından gelen sinyalleri üzerinde toplar. 5 ila 14 yaş arasındaki çocukların beyninde 2 dakikalık cep telefonu görüşmesi sonrasında ciddi ısınma sorunları yaşandığı tespit edilmiştir.
Ve hamilelerin cep telefonunu bir kenara bırakmasında kesinlikle büyük fayda vardır.,Hücrelerin dayanabildiği en yüksek seviye 2 milligausstur, 2 mg. üzerindeki miktara maruz kalınması hücrelerde bozulmaya yol açmaktadır.
Bazı kimseler EM alanlara diğerlerinden daha hassastır. Bu kimselerde bilgisayar monitörlerine ve diğer elektrikle çalışan aletlere karşı aşırı hassasiyet oluşabilir ve reaksiyonlar daha çabuk açığa çıkabilir.
Bu reaksiyonlar:
Boğazda kuruluk hissi, Gözde problemler (ağrı ve görme bozukluğu), Baş ağrısı, Alerji, Yüzde Kızarıklık, Uykusuzluk,  Kulakta yanma hissi ve kızarıklık, Seslere karşı hassasiyet, İşitme zorluğu, Stres, uykusuzluk, cilt problemleri, kilo alımı, halsizlik, unutkanlık, kas ağrısı gibi rahatsızlıklara sebep olabilmektedir.

Elektromanyetik Radyasyon Vücüdunuzu Olumsuz Etkiler

Biopro
 elektromanyetik radyasyona karşı ölçülebilirliği ve faydası kanıtlanmış dünyada tek polimer üründür.
Cep telefonu ile
konuşurken maruz
kaldığınız elektromanyetik radyasyon sizi bu şekilde etkiler.
Biopro ürünleri ile
bu etkiyi resimde de görüldüğü
gibi ortadan kaldırırsınız.

Ürünlerimiz


Biopro Cell 79.00 TL
Elektromanyetik radyasyonun zararlarına karşı vücudunuzu korumaya yardımcı olan Biopro Cell’i telefonunuza yapıştırarak kullanabilirsiniz.

Biopro Wave 159.00 TL
Biopro Wave; sizi elektromanyetik radyasyondan korumaya yardımcı olurken; aynı zamanda tasarımıyla şıklığınızı tamamlar; enerjik ve zinde olmanızı da sağlar.
Biopro Baby 129.00TL
Biopro Baby (Altın Kaplama GÜMÜŞ) TakıÇocuklarınızın yeni doğan döneminde pusetine, bebeklik döneminde giysisine tutturabileceğiniz Biopro Baby’yi sonraki dönemlerinde kolye olarak kullanabilirsiniz.
Biopro Unix Kolye 159.00 TL
Güçlü enerji kaynağınız Biopro Unix Kolye içindeki MRET polimerin yaydığı dalgalar ile sizi elektromanyetik radyasyondan korurken, tasarımıyla şıklığınızı tamamlar, zindelik kazandırır.Biopro Unix Kolye, üstünüzde taşıdığınız sürece, hem sizi hem yakınınızda olan tüm sevdiklerinizi elektromanyetik radyasyondan korumaya yardımcı olacaktır.

Biopro Maxi 109.00 TL
Kendine özgü estetik tasarımı ile ofisinize ve evinize modern bir görünüm sağlarken, yaydığı enerjiyle sizin ve etrafınızdakilerin zinde ve enerjik olmasını sağlar.Renk:
* İnci Beyazı
* Safir Siyah

Biopro Anahtarlık. 159.00 TL
Biopro anahtarlıktaki MRET polimer’in yaydığı dalgalar arabada olduğunuz süre içinde de sizleri elektromanyetik radyasyona karşı korumaya yardımcı olacaktır.

Biopro Maxi Baby 129.00 TL
Çocuğunuzun veya bebeğinizin olduğu her yerde bulundurabileceğiniz Biopro Maxi Baby, bulunduğu alanda içindeki MRET polimerin yaydığı dalgalar sayesinde elektromanyetik radyasyon yayan her türlü cihaza karşı bebeğinizi, çocuğunuzu ve yakınındakileri korumaya yardımcı olurken çocuğunuzun sağlıklı büyümesine de yardımcı olur. Biopro Maxi Baby, pembe ve mavi renk seçenekleri sunmaktadır.
Biopro Gümüş Bileklik 129.00 TL
Biopro Life Bileklik, elektromanyetik radyasyonun zararlı etkilerinden gün boyu korunmanıza yardımcı olur.
Biopro Life Bileklik, kullanım kolaylığı sayesinde her an yanınızda olurken, tasarımı ile şıklığınızı tamamlar.

 KATILMAK İÇİN BUYRUN;

http://www.renkliayna.com/2011/08/katil-kazanda-biopro-com-tr-bebeginize-ve-size-saglik-hediye-ediyoruz/



Biopro Baby (Altın Kaplama GÜMÜŞ) Takı


Biopro Baby (Altın Kaplama GÜMÜŞ) Takı

Biopro Bileklik

HEDİYE EDİLECEKTİR.


Çekiliş Katılım Koşulları;

  • Biopro Technology Fan Sayfasını aşağıdaki butonu tıklayarak beğenip sayfayı facebook duvarınızda paylaşmanızı,


  • Aşağıdaki butonu tıklayarak Facebook etkinliğine katılıp etkinliğe arkadaşlarınızı davet etmenizi,


  • Kampanyamızı aşağıdaki


  butonlar ile paylaşmanızı,

  • Bloggerler ürünlerimiz hakkında bloglarında tanıtım yazısı yazması durumunda +1 çekiliş hakkı kazanacaktır,

  • Çekilişe dahil olmak için 10.09.2011 tarihine kadar koşulları yerine getirip bu sayfadaki YORUM PENCERESİ’ne bilgilerinizi yazıp göndermenizi rica ediyoruz.

Kampanyamıza lütfen mail adresinizi bırakarak katılın.  Kişilerin, gerçek profilleri ile yarışmaya katılması gerekmektedir. RenkliAyna.com  hile yapan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar. Bu tip durumların tespiti halinde ödüller, sıralamada yer alan bir sonraki yedek kullanıcıya geçer.Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında yürütülmektedir.

Soru ve görüşleriniz için bilgi@renkliayna.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Katılan herkese bol şans diliyorum.

1 yorum:

  1. malesef çekilişi kaçırttım ama çok güzel bi ürün. mutlaka almayı düşünüyorum..

    YanıtlaSil