8 Eylül 2010 Çarşamba

Kampamia ve Hergunkampanya.com işbirliği ile hediyeler




http://www.kampamia.com

Kampamia.com Türkiye’de ve dünyada marka olmuş ya da olmaya aday kalitede üretimde bulunan firma ürünlerini sizlerle, piyasa satış fiyatından yüzde 10 ile yüzde 70 arasında indirimle buluşturmayı amaçlayan kampanyalı alışveriş sitesidir. Kampanyalar 5 ile 10 ürün arası ve maksimum 10 günlük periyotlar halindedir.


İlk kampanyası 7 Nisan’da başlayan kampamia, fırsatlarla dolu kampanyalarına, dünyanın en tanınmış markalarıyla devam edecektir.


Misyonumuz en kısa sürede, kampamia.com adının ‘Güven, Kalite, Ucuzluk’ sözcükleriyle birlikte anılıyor olmasını sağlamaktır.



İşte bu güvenilir firma ve güvenilir kampanyaların sitesi olan www.hergunkampanya.com sizlere harika bir kampanya düzenlemiş...

DETAYLAR...

Türkiyenin en şık alışveriş sitesi www.kampamia.com ile www.hergunkampanya.com ortaklığıyla yeni kampanyamız başlıyor.

www.kampamia.com'u çok iyi tanıdığınızı ve bu sitedeki fırsatlardan yararlandığınızı biliyoruz ama arkadaşlarınızın da bu siteyi tanıyıp fırsatlardan yararlanma haklarının olduğunu düşünüyoruz Gülümseme
Arkadaşlarınızı da Kampamia'dan haberdar edebilmek için www.kampamia.com adresindeki kampanyalardan birini profilinizde paylaşın çekilişe katılın.
Ayrıca blogunuzda www.kampamia.com ile ilgili bir tanıtım yazısı yazın ekstra 5 çekiliş hakkı kazanın.
Facebook profil linkinizi veya blogunuzdaki yazıyı kampamia@hergunkampanya.com 'a gönderin çekilişe katılın.
Kampanya sonunda 1 kişiye Lila mini kettle, 3 kişiye Twilight Sweatshirt hediye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder